City Conference Centre

KONTAKTA:

City Conference Centre
Drottninggatan 71 B
107 26
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-506 166 00


Maxkapacitet: 1500
Sittande matgäster: 900
Största mötesrum: 1362

  • INFORMATION
  • KARTA

BOKA EVENT, KONGRESS & KONFERENS I STOCKHOLM

Välkommen till Stockholm City Conference Centre! Vi hjälper er att planera och anordna lyckade möten, stora som små. I Norra Latin och Folkets Hus finns storslagna salar, trivsam konferensvåning och rum som kan kombineras för att passa alla våra gästers önskemål.

City Conference Centre består av Folkets Hus och Norra Latin mitt i centrala Stockholm med unika konferenslokaler, eventlokaler, mässlokaler & kongresslokaler för events, fester, konferenser och kongresser. Vi erbjuder avancerad teknik, förstklassig mat & dryck och kunnig personal.

  • Maxkapacitet: 4000 pers 
  • Konferenskapacitet: 4000 pers fördelat på 50 konferenslokaler 
  • Största konferenslokal/hörsal: 1362 pers 
  • Mingel: 1500 pers i samma sällskap
  • Restaurang: Restaurang Cabaret 600 pers, Pelarsalen 300 pers, Norra Latins Matsalar 20-400 pers  
  • Fullständiga rättigheter: Ja

 


ccc-digitalstudio

Hybridmöten och professionella streamingtjänster

Vi erbjuder professionella digitala mötesmöjligheter! Allt från ett enklare webinar, en livebroadcast till olika hybridevent/hybridmöten, där deltagarna möts både fysiskt och digitalt.

Beroende på behov erbjuder vi olika paket för både det mindre mötet och den stora produktionen.

Hos oss finns alla möjligheter till streaming, inspelning, videokonferenser och livesändning på Youtube, Vimeo och Facebook.

Kontakta oss så berättar vi mer!


EVENTLOKALER FÖR MÖTEN, KONFERENS & KONGRESS

City Conference Centre i Stockholm är en av Skandinaviens största konferens- och mötesanläggningar med ett unikt läge mitt i city. Våra byggnader Norra Latin och Folkets Hus rymmer 50 möteslokaler för mellan 5 och 1 400 personer. Detta gör att vi kan erbjuda lösningar för de flesta event, konferenser och tillfällen.

LOKALER, TEKNIK & MAT

Vi satsar på högteknisk standard och professionell service. Hos oss bokar du konferernslokaler och festlokaler för nationella och internationella kongresser och konferenser, möten, utställningar, mässor, events, kick-off, bolagsstämmor, seminarier, mingel, fester etc. Vi har festlokaler och mat för både stora och små sällskap - dessutom en skolgård på 6 000 kvm!

MITT I STOCKHOLM CITY

CCC ligger endast 5 minuter från Arlanda Express och T-centralen och har nära till Stockholms shopping samt nöjes- och kulturliv. I samma hus som Folkets Hus finner du även Dansens Hus med en Stockholms främsta dansscen samt nattklubben Aladdin.

CCC är medlem i ICCA och AIPC.

Varmt välkomna att kontakta oss för frågor, visning eller bokning!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket