Köp biljetter med hotellpaket till De’ e’ det här vi kallar kärlek

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter med hotellpaket till De' e' det här vi kallar kärlek

Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!

Efter en publik- och kritikerrosad världspremiär i Malmö kommer nu succémusikalen "De' e' det här vi kallar kärlek" äntligen till Göta Lejon i Stockholm hösten 2024!

Lasse Holm, Ingela "Pling" Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De' e' det här vi kallar kärlek!

I Musikalen De' e' det här vi kallar kärlek förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

Handling:
Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel...

I huvudrollerna:
Elisa Lindström spelar Bella som äger hotellet i stan. Magnus Skogsberg spelar Alexander, känd programledare och producent. Bruno Mitsogiannis spelar Gunnar Armani, pizzabagare. Stefan Clarin spelar Lasse Yngrot som driver närlivsbutiken. Robert Rydberg spelar Vikström, teatervaktmästare. Frida Bergh spelar Eloise Dufva, advokat.

Musik Lasse Holm/Torgny Söderberg, med flera
Manus och idé Ingela "Pling" Forsman/Monica Forsberg
Regi och koreografi Hans Marklund

Så leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan. Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket med biljetter till musikalen och centralt hotell i Stockholm!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket