knapp-frågor-om-sökportalen

Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med att hitta rätt i sökportalen. Vi lotsar dig runt bland artister, lokaler och uthyrningsföretag m.fl. Vi nås via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt. telefon 0589-180 95. Du kan även skicka en Öppen Förfrågan med dina önskemål, så blir du kontaktad direkt av lämpliga branschaktörer som står till din tjänst.
» Läs mer Om Eventmarket

knapp-frågor-om-medlemskap

Kontakta oss gärna så berättar vi allt du vill veta om medlemskap, sökbarhet och annonsering på Eventmarket.se. Efter 23 (!) år som branschsökportal och drygt 95% nöjda stammis-medlemmar, hoppas vi att även du vill finnas med här.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0589-18095
» Läs mer Om medlemskap

knapp-biljett-frågor

Eventmarket marknadsför olika shower, föreställningar och nöjen. Däremot så har vi inget med själva biljettköpen att göra. Vid ev. biljettfrågor hänvisar vi aktören där du köpt/bokat dina biljetter:

  • Ticnet/Ticketmaster's supporttelefon: 077-170 70 70
  • Showtic: 0771-13 43 00, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Nöjesresor, hotellpaket: 08-500 000 45, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Stockholmsresor, hotellpaket: 08-618 26 10, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

SÖKPORTALEN EVENTMARKET.SE

Telefon: 0589-180 95 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Huvudkontor:
Eventmarket Svenska AB
Ö. Hamngatan 12
732 30 Arboga
Sverige

Organisationsnummer:
556550-4015


   

150 jennie 2015-08Jennie Sterner

Ägare, VD, säljare, medlemsfrågor, support

telefon1 50x50
0589-180 95
070-381 36 90
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie har stepp, sång och showdans i bagaget (okej, det var några år sen...) men himmel va kul det var. '-Jag minns åren på Folkan i Stockholm när jag var en av ungarna i musikalen Pippi på Folkan där självaste Siw Malmkvist spelade Pippi och Pernilla Wahlgren var Annika. Sen blev det över 10 år med Cancan, Charleston och Samba med showdansgruppen Jokers Flickor...' Jennie ansvarar sen starten -98 för Eventmarket Svenska AB's marknadsföring och företagets utveckling, säljer medlemskap och sköter kundsupport. Hon äger & driver företaget tillsammans med kollegan & kära maken Johnny. På fritiden lockar sommarstugan vid sjön och dessutom älskar hon att baka godsaker, så ofta tid ges. En annan bästis är kören, yoga'n, zumban, symaskinen och högar med tyg! Ögonstenarna i livet är utflugna sönerna Victor & Charlie. Det bästa som finns är när hela familjen är samlad... och när sajten rullar. Å en sak till. Tjohoo! Jag har blivit farmor åt världens finaste lilla Thiago :) :) :)


 

150 johnny 2015-08Johnny Sterner

Ägare, ekonomi & administration

telefon2 50x50
0589-180 95
070-650 96 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Johnny är en hejare på hockey där meriter i TV-pucken, yngre juniorlandslaget, juniorSM-guld med VIK och mängder av matcher i Arbogas A-lag hägrar. När spelandet var över så hoppade han i coachtröjan och har bl.a varit tränare för VIKs elitjuniorlag och därtill som div.1 tränare för IFK Arboga. Johnny är en glad prick som sen starten -98 varit administrativ chef på Eventmarket med ansvar för ekonomi, inköp och fakturering samt praktiska arrangemang vid mässor och meetings. Han äger & driver företaget tillsammans med kollegan & frun Jennie. Tillsammans har de grabbarna Victor och Charlie. Dygnets tallriksmodell ser ut enl. följande: En stor tårtbit eventmarket-jobb och en hyfsat stor del tillägnas familjen, gymmet, sommarstugan vid sjön och alla goa vänner! Å den sista och absolut godaste lilla tårtbiten äts upp av det älskade lilla barnbarnet Thiago :) Haha... Hur stora tårtor finns det egentligen?


tom-mårten2


Tom Ljungqvist & Mårten Wetterberg

NyWeb AB
www.nyweb.nu

Tom Ljungqvist och Mårten Wetterberg driver företaget NyWeb med säte i Köping/London. Dessa två entreprenörer har redan, trots ung ålder, belönats vid flera tillfällen för sin kreativitet, kunskap och drivkraft inom webb och marknadsföring. I februari 2015 lanserades Eventmarkets nya plattform som är skräddarsydd efter våra egna önskemål och kodad/producerad av NyWeb. Vi känner oss trygga i dessa unga herrars händer och ser fram emot många inspirerande och expanderande år tillsammans.


 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket