Kontakta oss

Vill du ha hjälp att hitta rätt här i sökportalen Eventmarket? Eller vill du annonsera och vara sökbar här? Oavsett vad så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi finns på plats vardagar 9.00-17.00 (lunch 12-13)

Huvudkontor & Kundsupport:
Eventmarket Svenska AB
Östra Hamngatan 12
732 30 Arboga
Sverige

Tel: 070-381 36 90, 0589-180 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnummer: 556550-4015


 

rubrik-frågor-om-sökportalen

Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med att hitta rätt i sökportalen. Vi lotsar dig runt bland artister, lokaler och uthyrningsföretag m.fl.

  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Telefon: 0589-180 95
  • » Läs mer Om Eventmarket

rubrik-ofrågor-om-medlemskap

Kontakta oss gärna så berättar vi allt du vill veta om medlemskap, sökbarhet och annonsering på Eventmarket.se. Efter 25 (!) år som branschsökportal och drygt 95% nöjda stammis-medlemmar, hoppas vi att även du vill finnas med här.

  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Telefon: 0589-180 95
  • » Läs mer om Medlemskap

rubrik-ofrågor-om-biljetter

Eventmarket marknadsför även olika shower, föreställningar och nöjen. Däremot så har vi inget med själva biljettköpen att göra. Vid ev. biljettfrågor hänvisar vi till aktören där du köpt/bokat dina biljetter:

  • Ticnet/Ticketmaster's supporttelefon: 077-170 70 70
  • Showtic: 0771-13 43 00, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Nöjesresor, hotellpaket: 08-500 000 45, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

kontaktaoss jennie 2023Jennie Sterner

Ägare, VD & medlems-support

telefon1 50x50
070-381 36 90
0589-180 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie har stepp, sång och showdans i bagaget (okej, det var några år sen...) men himmel va kul det var. 'Jag minns åren på Folkan i Stockholm när jag var en av ungarna i musikalen Pippi på Folkan där självaste Siw Malmkvist spelade Pippi och Pernilla Wahlgren var Annika... Sen blev det över 10 år med Cancan, Charleston och Samba med showdansgruppen Jokers Flickor...' Jennie ansvarar sen starten -98 för Eventmarket Svenska AB's marknadsföring, layout och företagets utveckling, säljer medlemskap och sköter kundsupport. Hon äger & driver företaget tillsammans med kollegan & kära maken Johnny. På fritiden lockar sommarstugan vid sjön och dessutom älskar hon att baka. När pandemin slog hårt mot företaget och hela eventbranschen, så passade Jennie på att söka till TV-programmet 'Hela Sverige Bakar' (säsong 10). Och tro på sjutton - hon blev antagen som en av de tolv deltagarna. Under hela hösten-21 visades porogrammet på TV4 och Jennie bakade sig ända fram till 11 av 12 avsnitt (åkte ut i semifinalen) och kan idag stoltsera med en 4:e plats bland Sveriges bästa hemmabagare 2021. Idag har Jennie utöver jobbet med Eventmarket även en rosa liten pralinbutik där hon säljer egentillverkade praliner. Även körsången och symaskinen är hennes kompisar. Och det bästa av allt... ynnesten att få titulera sig farmor till Thiago, Belén och den senaste lilla guldklimpen Selma. En riktig liten sångfågel :)


 

kontaktaoss johnny 2023nyJohnny Sterner

Ägare, ekonomi & administration

telefon2 50x50
070-650 96 00
0589-180 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Johnny är en hejare på hockey där meriter i TV-pucken, yngre juniorlandslaget, juniorSM-guld med VIK och mängder av matcher i Arbogas A-lag hägrar. När spelandet var över så hoppade han i coachtröjan och var under många år tränare för Arbogas juniorer. Därefter coach för VIKs elitjuniorlag och därtill som div.1 tränare. Johnny är en glad prick som sen starten -98 varit administrativ chef på Eventmarket med ansvar för ekonomi, fakturering samt praktiska arrangemang vid egna mässor och meetings. Han äger & driver företaget tillsammans med kollegan & frun Jennie. Tillsammans har de dom numer vuxna och utflugna grabbarna Victor och Charlie. Dygnets tallriksmodell ser ut enl. följande: En rejäl tårtbit eventmarket-jobb och lite extraknäck som 'världens bästa Johnny' på en av stadens mellanstadieskolor. Därtill en stor tårtbit som tillägnas familjen, snickeri, sommarstugan vid sjön och alla goa vänner! Å den sista och absolut godaste tårtbiten äts upp av de älskade barnbarnen. Haha... Hur stora tårtor finns det egentligen?


tom-mårten2


Tom Ljungqvist & Mårten Wetterberg

NyWeb AB
www.nyweb.nu

Tom Ljungqvist och Mårten Wetterberg driver företaget NyWeb med säte i Köping/London. Dessa två entreprenörer har redan, trots ung ålder, belönats vid flera tillfällen för sin kreativitet, kunskap och drivkraft inom webb och marknadsföring. I februari 2015 lanserades Eventmarkets nya plattform som är skräddarsydd efter våra egna önskemål och kodad/producerad av NyWeb. Vi känner oss trygga i dessa unga herrars händer och ser fram emot många inspirerande och expanderande år tillsammans.


 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket