| 2019-09-15
Musik & Show

Köp biljetter alt. hotellpaket till Lasse Stefanz - De första ljuva åren

biljettknapp-köpbiljett-ticketmaster1
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

biljettknapp-bokahotellpaket-nojesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotellpaket till Lasse Stefanz - De första ljuva åren

Köp biljetter alt. hotellpaket till Lasse Stefanz - De första ljuva åren 19-20 december 2019 på Kajskjul 8 i Göteborg och 9 januari 2020 på Rival i Stockholm. Vill du så kan du även köpa till hotellpaket via Nöjesresor.se. Paketet inkluderar både biljetter till evenemanget samt övernattning på hotell. Klicka på blå knapp ovan.

Lasse Stefanz uppträder på Kajskjul 8 i Göteborg med den nya krogshowen "De första ljuva åren" i höst. Sveriges största dansband genom tiderna kommer efter femtio års uppträdande på svenska dansbanor och ett fjolår med utsålda konserthus med en unik krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg. Det blir en kväll fylld med Lasse Stefanz klassiker och en del överraskande låtar ur en repertoar som omfattar 700 låtar inspirerade av country, blues och visor. Mellan låtarna blir det intima samtal tillsammans med radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som har gjort både böcker och tv-program med bandet. Samspelet kryddas med kärlek till publiken och ett sväng som känns i hjärtat. Detta kombineras med en specialkomponerad tre-rätters meny vilket gör det till en kväll som ni kommer minnas länge!

"De första ljuva åren" på Rival i Stockholm 9 januari 2020:
Det är nu även klart att bandet gör sin första konsert någonsin på Rival i Stockholm den 9 januari 2020 med den aktuella turnén. Konserten startar 19:00 och speltiden är ca 2 timmar och 45 minuter inklusive paus.

Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket inklusive biljett och boende till evenemanget i både Göteborg och Stockholm. Se alla tillgängliga datum, biljettkategorier och valbara hotell nedan.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket