| 2019-09-15
Musik & Show

Köp biljetter till Lasse Stefanz - De första ljuva åren

2biljettknappNY-ticketmaster
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till Lasse Stefanz - De första ljuva åren

Köp biljetter till Lasse Stefanz - De första ljuva åren på 13 november 2020 i Malmberget, Halmstads Teater 14 januari 2021 och17 januari 2021 Eskilstuna teater.

Det musikaliska dansbandet Lasse Stefanz började med att spela på skoldanser och fester tills de en dag blev kontaktade av Bert Karlsson. Då tog karriären fart och sedan dess har de vunnit totalt fyra grammisar och medverkat i stora program som tex Melodifestivalen. Med hits som "Oj, Julie" och "Världens lyckligaste par" räknas Lasse Stefanz idag som Nordens största dansband!

Lasse Stefanz, som turnerat Norden runt i 52 år kommer nu tillbaka till Halmstad med sin bejublade konsertföreställning De första ljuva åren! Bandet bjuder på alla sina stora hits, en och annan musikalisk överraskning samt mängder av nostalgi. Allt inramat av bilder, filmklipp och minnen förmedlat på scenen av dansbandsexperten Thomas Deutgen, som även intervjuar bandets förgrundsfigurer Olle Jönsson och Christer Ericsson på scenen.

I över två år har bandet rest runt i Sverige med konsertföreställningen som varit i stort sett utsåld överallt. Idag finns ett enormt stort intresse att se och höra bandet, men inte på dansbanan utan i en konsertlokal. Minnas melodierna och få hela historien om Lasse Stefanz från start fram till idag. En unik föreställning med namnet De första ljuva åren framförd av bandet som idag är både kult och kultur...


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket