Köp biljetter till Magnus Carlsson & Linda Bengtzing - En jäkla massa schlager

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter och hotellpaket till Magnus Carlsson & Linda Bengtzing - En jäkla massa schlager

  • Show
  • Magnus Carlsson & Linda Bengtzing - En jäkla massa schlager
  • Djurhamn
  • 16 augusti 2024
  • Köp biljetter här.

Köp biljetter hos Ticketmaster till Magnus Carlsson & Linda Bengtzing - En jäkla massa schlager i Djurhamn, 16 augusti 2024.

Magnus Carlsson och Linda Bengtzing åker ut på Sverigeturné med showen "En jäkla massa schlager"!

När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam turné kan publiken räkna med en fartfylld kväll fylld av hits. Senast stjärnorna uppträdde tillsammans var under årets Melodifestival där de levererade ett färgsprakande schlagermedley som hyllats av såväl Tv-publik som media både i Sverige och utomlands.

Med början på Rival i Stockholm den 12 maj och fortsättning i oktober kommer Magnus Carlsson och Linda Bengtzing turnera med sin nya gemensamma show "En jäkla massa schlager".

"Det kommer bli en schlagerbonanza deluxe" säger Magnus och skrattar. Staplar du våra mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar. Vi har ju båda hits även utanför melodifestivalbubblan också så vi får vara kreativa nu när showen sätts ihop. Vi vill ju bjuda publiken på alla deras favoriter!

Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop.

"Det ska bli så himla kul att turnera med Magnus igen, vi kompletterar varandra bra och tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet. Inte illa med tanke på att ingen av oss fyllt 50 ännu, haha! Men räkna med en schlagerexplosion!"

Självklart får vi höra Magnus och Lindas egna schlagerhits men även en del oväntade låtar och personliga favoriter. På scenen återfinns även namnkunnige Jonas Gröning som kapellmästare och ett gäng välmeriterade musiker, alla taggade till tusen på att leverera 90 minuters schlagerexplosion.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket