| 2024-03-01

Köp biljetter till PIPPI flyttar in i Villa Villekulla.

23-09-knapp-bokabiljett-showtic
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till PIPPI flyttar in i Villa Villekulla.

  • PIPPI flyttar in i Villa Villekulla
  • Familjeföreställning
  • Intiman i Stockholm
  • 14 september till 24 november 2024
  • Köp biljetter

Köp biljetter hos Showtic till PIPPI flyttar in i Villa Villekulla på Intiman i Stockholm, 14 september till 24 november 2024.

Astrid Lindgrens magiska verk sprakar återigen på Intimans scen i Stockholm, och den här gången är det Pippi Långstrump som tar över showen!

Efter de stora familjeteatersuccéerna med Astrid Lindgrens Bröderna Lejonhjärta, Emil - Vinter i Lönneberga och Ronja Rövardotter, ser vi med spänning fram emot att bjuda in er till Villa Villekulla på Intiman i Stockholm!

I föreställningen "Pippi flyttar in i Villa Villekulla" får du möta Pippi Långstrump. Följ med på hennes spännande resa när hon flyttar in i sitt nya hem Villa Villekulla i den lilla lilla staden med sin egen unika charm.

I denna underhållande och färgsprakande föreställning, som firar Pippis 80-årsjubileum, får vi uppleva Pippis fantastiska värld full av skratt och galna påhitt. Med sin styrka, mod och uppfinningsrikedom tar Pippi och hennes vänner med oss på en oförglömlig resa fylld av äventyr och överraskningar. Pippi stöter på bovarna Dunderkarlsson och Blom och poliserna Kling och Klang. Tommy och Annika är såklart också med och även Fru Prusselius, eller som Pippi säger, Prussiluskan.

Den här föreställningen passar hela familjen. Fylld med sång, musik och dans som kommer att underhålla oss från början till slut. Ta med hela familjen och upplev Pippis helt fantastiska värld tillsammans! Missa inte chansen att uppleva detta tidlösa äventyr som får dig att skratta, drömma och tro på det omöjliga. Boka era biljetter redan idag och låt Pippi flytta in i era hjärtan!

Premiär 14 september. Spelas söndagar t.o.m. 24 november.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket