| 2023-11-01

Köp biljetter till BATRA & GLANS - 30 ÅR TILLSAMMANS

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till BATRA & GLANS - 30 ÅR TILLSAMMANS

  • Köp biljetter till BATRA & GLANS - 30 ÅR TILLSAMMANS
  • Sverige turne
  • 6 april till 20 december 2024.
  • Köp endast biljett

Köp biljetter alt. hotellpaket till Johan Glans sommarturné - En standupshow på Sverige turne 18 juni till 12 augusti 2023.

Eventinformation:

I 30 år har David Batra och Johan Glans pratat om att göra en scenshow tillsammans. Idén föddes när de 1994 träffades på en amatörtävling i standup, kom på delad första plats och blev bästisar. Det talades om det när de gjorde Kvarteret Skatan tillsammans. Och under inspelningarna av "Räkfrossa", "Morgonsoffan" och "Jättebästisar". Det har pratats och pratats, år efter år, men nu kära publik är det faktiskt äntligen dags!

I vår åker två av Sveriges mest älskade komiker David Batra och Johan Glans ut på turné tillsammans med sin första humorshow som duo! Det blir en hejdundrande festkväll för att fira de bästa vännernas 30 år tillsammans med sin publik, maxad med sketcher, standup och improviserade infall. Nu gäller det att passa på, för det kan mycket väl dröja 30 år till innan de kommer till skott igen!

– Att åka runt i Sverige och möta publiken tillsammans med sin bästa vän är ju en dröm! Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David Batra.

– Jag ser fram emot att stå på scen tillsammans igen. När vi spelar sketcher ihop, som i "Kvarteret Skatan" och "Morgonsoffan", får vi verkligen utlopp för vår egen humor, säger Johan Glans. Showen har premiär på Halmstad Teater den 6 april 2024


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket