Köp biljetter till Bröderna Lejonhjärta på Showtic

23-09-knapp-bokabiljett-showtic
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till Bröderna Lejonhjärta på Showtic

  • Teaterföreställning
  • Bröderna Lejonhjärta
  • Lisebergsteatern i Göteborg
  • 24 november till 22 december 2024
  • Köp biljetter här!

Köp biljetter på Showtic till Bröderna Lejonhjärta på Lisebergsteatern i Göteborg, 24 november till 22 december 2024.

BRÖDERNA LEJONHJÄRTA – HÖSTENS TEATERÄVENTYR!

I över 50 år har barn och ungdomar fått växa upp till en av Astrid Lindgrens mest älskade berättelser – "Bröderna Lejonhjärta". I höst kommer denna nostalgiska berättelse få Lisebergsteatern att förvandlas till en plats bortom stjärnorna, där sagor blir verklighet och spännande äventyr väntar.

Astrid Lindgrens ord skapade en värld av magi och äventyr när hon skrev: "Nangijala ligger någonstans på andra sidan stjärnorna. Där är det ännu lägereldarnas och sagornas tid." Det du, Skorpan. Det blir annat det än att ligga här och hosta och vara sjuk och aldrig kunna leka." Det är vad Jonatan Lejon säger till sin lillebror som ligger sjuk hemma.

I höst kommer Lisebergsteatern att bli porten till denna sagolika tid, där Skorpan och Jonatan Lejonhjärta tar oss med på ett äventyr fyllt av mod, magi och spänning.

I "Bröderna Lejonhjärta" möter vi de två unga bröderna i deras kamp mot det onda. Vi får följa med till Körsbärsdalen och Törnrosdalen i Nangijala, där karaktärer som Duvdrottningen Sofia, den skicklige pilbågsskytten Hubert, den visdomsfulla Farfarn Mattias och den charmerande Jossi väntar. Men vem av dem är förrädaren?

I en kamp för frihet ställs bröderna Lejonhjärta inför Tengil och hans fruktansvärda drake Katla, som sprutar en förlamande eld och sätter skräck i alla. Lisebergsteatern blir platsen där du kan uppleva ögonblicket då Jonatan Lejon blev Jonatan Lejonhjärta, fyllt av spänning och känslor.

För hela familjen blir detta en oförglömlig teaterföreställning som hyllar Astrid Lindgrens tidlösa mästerverk. Kom till Lisebergsteatern och upplev en värld där det goda möter det onda och där hjältar föds!

Bröderna Lejonhjärta spelas på Lisebergsteatern t.o.m. 22 December 2024. Astrid Lindgrens BRÖDERNA LEJONHJÄRTA i en scenversion av Eva Skjöld


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket