| 2023-12-01

Köp biljetter alt. hotellpaket till Schyffert Forever på Sverige turné.

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter alt. hotellpaket till Schyffert Forever

Efter en fem år lång paus från standup-scenen återvänder Henrik Schyffert med en ny turné – "Schyffert Forever". Det är en pirrig comeback till standupens urform, sprungen ur samma lust som en gång i tiden fick Henrik att ta de första stegen upp på comedyklubbarnas scener.

"Schyffert Forever" har premiär på Gävle Konserthus den 13:e januari 2024 och därefter följer en turné över stora delar av landet.

Lite oväntat kan man säga att den nya standup-turnén "Schyffert Forever" blir av tack vare Iggy Pop.
– Jag hade inte kört standup på fem år och satt på tåget och lyssnade på gammal Iggy Pop – "Lust for Life", "1969", "The Passenger". Så slog det mig att så här kan man också göra standup. Bara kul och glatt och enkelt. Så det blir old school den här gången! säger Henrik och fortsätter:

I "Schyffert Forever" ska Henrik försöka reda ut varför han är så avundsjuk på Bianca Ingrosso, hatar förstagångsföräldrar och hur han blev borgare när han insåg att man kan få ALL glass själv! Och så blir det skämt om bland annat cylinderhattar, bakelithögtalare, tjej-sms och konsten att ligga som en vasaloppsåkare.
– Det är svårt att få till ett enkelt skämt och ju enklare skämt desto svårare är det, tro det eller ej. Men kicken när man lyckas få ihop ett enkelt skämt som får hela rummet att unisont vika sig i skratt är obetalbar. Och jag har verkligen saknat att försöka få till det igen, säger Henrik.

Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket med biljetter och boende till samtliga datum!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket