onsdag 03 mars | 14:33 2021

Vykort från 'Hon & Jag'

vykort-hon-jag

Det är inte varje dag man får ett vykort i brevlådan. Men idag fick vi det. Vi blev riktigt varma i hjärtat när vi läste följande:

Hej Jennie!
Vill vill bara önska er en skön vår och hoppas att ni hållit er friska. Ser fram emot när detta är över och vi alla får jobba igen :)

Vänligen hälsningar
Maria & Camilla / Hon & Jag

» Till Hon & Jag's profilsida
Showgruppen Hon & Jag är en duo som bjuder på fartfylld show och en stor portion humor.

Tack snälla för hälsningen!
Och ja, vi har hållit oss friska och vi längtar såååå efter att allt snart är något vi ser i backspegeln.

Nu skiner solen och vi älskar att eftermiddagarna blir ljusare och ljusare. Snart har vi till och med ljusa kvällar. Tack än en gång för underbar Vykorts-hälsning!

Kram från oss till er alla!
/Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se


 

 

måndag 08 februari | 14:22 2021

Vänliga Veckan har just dragit igång!

panorama-VänligaVeckan-21

Visste du att Vänliga Veckan instiftades av Läkarmissionen år 1946 i syfte att påminna oss om vikten av att vara vänliga. I år infaller Vänliga Veckan från idag 8/2 t.o.m. söndag 14/2 när det passande nog är Alla-Hjärtans-Dag!

Årets Tema är: 'Var vänlig mot någon som har haft ett tufft år'. Ett väldigt passande tema med tanke på rådande pandemisituation.

Som bekant så har hela event- & mötesbranschen fått betala ett högt pris tack vare alla tuffa restriktioner. Vi på Eventmarket vill digitalt omfamna såväl alla artister och scentekniker som uthyrningsföretag, festlokaler, arrangörer och mötesanläggningar...

Gör det du också!
Lev idag, men tänk fram. Anlita Event- & Mötesbranschen så fort Tegnell ger minsta klartecken :)

Kram Jennie & Johnny Sterner
Grundare & ägare av Eventmarket.se


onsdag 03 februari | 13:23 2021

Westmans förbereder sig för framtiden

Skärmavbild 2021-02-03 kl. 14.21.31

Inget är väl som vanligt för någon dessa tider. Särskilt märkbart är det för vår bransch, event- och mötesvärlden. Men vi kämpar vidare och fyller dagarna med att förbereda oss för framtiden. Så beskriver Westmans Uthyrningsservice sin situation, och fortsätter:

I och med vår flytt till nya, stora och fräscha lokaler i Täby har vi fått ännu bättre logistikförutsättningar. Vårt höglager är riktigt stort och vi optimerar och planerar för "normala" tider. Vi ser fram emot att få visa dig resultatet och snart få hyra ut till dina event igen.

Just nu har Westmans högtryck på uthyrning av följande produkter:

  • Avspärrningsstolpar
  • Avspärrningsrep
  • Tält i alla de storlekar
  • Ståbord, både med och utan bordsstrumpa...

Westmans erbjuder även sina idéer och smarta redskap för säker möblering och låter hälsa att Du är alltid välkommen att - CORONASÄKERT - besöka nya lokalerna på närmare 4000 kvm med höglager, kontor och showroom i Täby/Arninge.

''Det kommer normala tider förr eller senare. PASSA PÅ ATT PLANERA FÖR FRAMTIDEN! Se våra nya hyresprodukter och så berättar vi hur du kan anordna möten på ett säkert sätt.'

Du vet väl att av oss HYR DU allt ifrån entré, lounge, möbler, det dukade bordet, serverings-/köksutrustning och evenemangstält mm.

Ring och boka tid med Lars Wikström redan nu på 08-622 98 40.''

Vi på eventmarket önskar Wesrtmans och alla andra eventleverantörer is i magen och lycka till med framtiden!
/Jennie Sterner, Eventmarket.se


 

 

fredag 22 januari | 09:55 2021

Eventmarket fyller 23 år!

panorama-23år-fyllde

Den 22 januari 1998, på en eventmässa i Eriksbergshallen i Göteborg, lanserade vi sökportalen Eventmarket.se world wide webb . Vår rykande färska hemsida emottogs med öppna armar på mässan, och våra första medlemmar tecknade avtal...

Man kan säga att allt startade några år tidigare med en klockren idé som vid några tillfällen presenterades för branschkollegor i samband med något vi kallade Nöjeslunchen i Stockholm. Håkan Sterner, som startade sin karriär i nöjesbranschen redan på 1950-talet, hade vid det här laget arrangerat stora företagsevent ihop med dottern Jennie och hennes man Johnny i drygt 10 års tid... Åren, veckorna, dagarna och nätterna med jobb, jobb, jobb och genomföranden var fantastiska, men blev även många och långa. Därtill fanns även en önskan från Jennie & Johnnys grabbar Victor & Charlie att få ha både sina föräldrar och sin morfar lite mer på hemmplan...

Tillsammans slog vi våra kloka huvuden ihop. Vi kunde branschen på våra fem fingrar och vi kände att det fanns ett starkt behov av att samla, strukturera och utveckla hela event-, mötes- & upplevelseindustrin på en och samma marknadsplats. Den platsen skulle få bli internet...

» Klicka här för att läsa mer

Idag firar vi alltså 23 år som sökportal.
Tänk att 'vår baby' Eventmarket har blivit så stor.
Det får helt enkelt bli tårta på kontoret idag ;)

Stolta och varma kramar från oss
/ Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se


 

måndag 11 januari | 10:35 2021

Årets första nya medlem - Lotus Belle Glampingtält

LotusBelle1

Årets första nya medlem har signat på! Vi välkomnar varmt Lotus Belle Nordic som säljer glamorösa, lyxiga och mysiga Glampingtält.

Så här beskriver dom sina Glampingtält:
Våra runda Glampingtält är lite som ett "hotellrum mitt i naturen". De har hög bekvämlighet, skapar lugn och ro, hängivenhet och kan därtill kryddas med vacker utsikt? Detta kan man kalla utomhus deluxe. Glamping har kommit att bli en trend som lär håll i läääänge.

Tältens stora runda rum inbjuder dig att vara närvarande och skapar en mysig och glamorös känsla. Med ståhöjd hela vägen ut till kanten (180 cm) kan du möblera tältet precis som du vill. Och tack vare tältets 'Stargazers' kan dina gäster somna med utsikt över stjärnhimlen. Våra Glampingtält är som balsam för själen!

Förutom att användas till Glamping (Glamorös Camping) så kan de även användas till:

  • Evenemang och festivaler
  • Exklusiv övernattning utomhus
  • Yoga, retreater och mindfullnes
  • Extra rum för Bed & Breakfast, värdshus eller hotell
  • Extra rum eller kontor i trädgården

» Läs mer på profilsidan

Vi säger varmt välkomna till Lotus Belle Nordic - årets första nya medlem 2021!
/Jennie Sterner, Eventmarket.se


 

fredag 18 december | 15:05 2020

Låt oss få tända ett ljus...

godjul-mailhead-2020

Helt kort, med bara några små ord innehållande omtanke och stor kärlek önskar vi er alla en riktigt God Jul!

Event- & mötesbranschens glödtråd brinner fortfarande och vi ser obeskrivligt mycket fram emot när lamporna åter lyser starka och klara!

Vi önskar er en fin 4:e advent och en alldeles speciell men ändå underbar julhelg! Var rädda om varandra.

Bästa Jul-hälsningar & Kramar från oss
/ Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se

fredag 20 november | 09:51 2020

Eventbranschens digitala scener

jennie-regndropp

Härliga fredag... Helgen står för dörren och vi summerar de senaste dagarnas regntunga skyar. Mellansveriges första snöflingor fick dansa ner på ljummen novembermark. Och idag solsken. Riktigt härligt :)

I media avlöser presskonferenserna varandra och än fler människor smittas, vilket i sin tur leder till allt tuffare restriktioner för vår event- & mötesbransch. Måtte regeringen dela ut luft under vingarna. Och inte minst, måtte alla inom sjukvården palla trycket. Mer behövs nog inte sägas!

Tillsammans tar vi oss igenom denna exeptionella tid. Tillsammans går vi mot målet att åter få roa människor. Det är sen gammalt!

I allt det gråa, så gnistrar ändå små stjärnor. Det är så vi funkar i vår bransch. Låt oss få bjuda på inspiration, hopp och framtidstro!

Vi håller på att skapa en ny kategori som heter 'Digital / Online' där vi samlar allt som kan tänkas funka i Corona-tider som denna. Är du medlem och vill finnas med här - kontakta oss så bjuder vi på denna extra exponering.

Vi önskar er en fin helg!
Var rädda om varandra.

Kram Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se

 

måndag 09 november | 09:40 2020

Branschen går kräftgång... men även kräftor kan underhålla!

jes-jos-höstrund

Nu är vi mitt inne i hösten som sakta går mot vinter... Det är något visst med hösten. Färgsprakande löv, regnrusk och alldeles underbart krispig luft. Vi tänder ljus och kryper ner under filten. Vi tar oss tid och ser på tv-serier och i köket står en puttrande gryta på spisen. Och alla dessa sköna långprommenader...

Men utanför knuten råder en pandemi...Vad händer då på Eventmarket.se?

Jo, det händer. Faktum är att det råder aktivitet i vår sökportal som faktiskt genererar bokningar. Självklart inte lika många som tidigare, men dock. Mitt i allt elände och för många på gränsen till gränsen, så hankar vi oss fram tillsammans.

Flera gånger i veckan får vi samtal från företag som verkligen vill dra sitt strå till stacken. Dom är såååå måna om gynna kulturen och att anlita branschen på något litet sätt. Självklart enl. alla strikta regler och gärna online...

Vi vill att ni ska veta att vi reder oss
- Eventmarket kommer finnas kvar i många år framöver!!
Vår allra största önskan är så klart att våra medlemmar - alltså alla branschaktörer också skall lyckas hålla ut och hålla sig kvar!

Läs hela vårt senaste mail där ni även får tips på aktiviteter, underhållning och teknik som passar utmärkt i dessa pandemitider.
» Läs här

I tider som dessa får vi vara kreativa och uthålliga. Vi kommer tillsammans ta oss igenom denna exeptionella tid. Jag tror vi kommer ut starkare än någonsin. För människor älskar att träffas och underhållas.
Det är sen gammalt!

Önskar er en fin fortsättning på denna nya vecka!

/ Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se

 

tisdag 06 oktober | 10:47 2020

Hösten är verkligen här!

Höst-head1040

Med färgsprakande löv, regnrusk och alldeles underbart krispig luft. Det är något visst med hösten. Jag älskar den. Efter en härlig sommar kommer den som en omfamnande kram. Vi tänder ljus och kryper ner under filten. Vi tar oss tid och ser på tv-serier och i köket står en puttrande gryta på spisen. Och alla dessa sköna långprommenader...

Ja, och vad händer då här på Eventmarket.se?

Jo sajten rullar på i vanlig ordning. Nej inte i helt vanlig så klart. Men trots att den berömda pandemin drabbat vår event & mötesindustrin så galet hårt, så är vi ändå glada att vi har aktivitet på sajten. Och den aktiviteten ökar för var dag som går.

Kolla bara här!
I januari 2020 hade vi ett besökarantal på nära 17.500 besökare. I mars när hela världen lamslogs, så sjönk trafiken här på Eventmarket till 10.000 besökare. Sen dippade trafiken ner ytterligare till 6.900 besökare i april månad. Men sen har den sakterliga ökat och är idag uppe på 10.500 besökare i september. Så även om pandemin fortfarande har ett starkt grepp om oss, så ser vi att det börjar hända positiva saker. 

Vi vill att ni ska veta att vi reder oss - Eventmarket kommer finnas kvar i många år framöver!!

Vi sitter faktiskt lugnt i båten och ser inga som helst problem med att vår sökportal Eventmarket inte skall klara detta. För det kommer den göra!

I dagsläget jobbar vi inte heltid som vi alltid tidigare gjort, men vi jobbar så mycket som vi kan. Resten av tiden, för försörjningens skull,  jobbar vi externt. Johnny har tex. gått in i skolans värld och jobbar både som fritidspedagog, supportar lärare med skolans datorer och går in någon timme här och där som resurs till barn som behöver lite extra stöd.

För egen del jobbar jag också för tillfället deltid med Eventmarket. Och för att även jag skall dra in några exktra kronor i hushållet, så har jag dragit igång med att sälja inredning i form av supersnygga ljusstakar, ljuslyktor, kuddar, plädar, lampor och porslin... Faktiskt riktigt roligt! Pandemin har även givit mej extra tid en grej som jag älskar något vansinnigt. Jag älskar att baka!!

OM, jag säger bara OM du skulle vilja kika eller köpa något, så blir jag såklart lite extra glad. Jag slår gärna ett slag för dessa otroligt snygga ljusstakar eller kanske kuddarna eller kopparna med Zavann-mönster...  Klicka på bilderna för att komma till min egen Inredningssida som även rymmer en hel del Gofika :)

jes-zbh2

» Välkommen till min egen sida: Jennies Inredning & Gofika!
Beställningar görs direkt via mej och inredningsleveransen hämtar du ut på närmsta utlämningsställe.

Regnet strilar därute och jag finner ro här på kontoret. Jag har haft flera fina telefonsamtal med våra medlemmar idag och vi, både Johnny och jag, vill med stor ödmjukhet tacka er alla som väljer att finnas kvar på Eventmarket. Faktum är att vi bara tappat några få som har det extra tungt i dessa tider. Vi kommer tillsammans ta oss igenom denna exeptionella tid. Jag tror vi kommer ut starkare än någonsin. För människor älskar att träffas och underhållas. Det är sen gammalt!

Önskar er en fin fortsättning på denna tisdag.

Kram Jennie Sterner, Eventmarket.se

 

onsdag 02 september | 11:51 2020

Eventmarket varvar upp...

20-09-01-mailhead-jenniehär

Heeeej!

September... vi smakar på ordet. Det andas frisk och krispig luft, höstsol och sköna stunder. Det smakar jobb, vardag och tuffa tag. Vi gillar't!

Efter månader av ovisshet och förundran ser vi en ljusning. Även om vi fortfarande väntar på nya direktiv och rekommendationer, så börjar något faktiskt hända. Det känns stort och vi glädjs med våra eventbransch-kollegor. Inte nu... men snart får vi åter arrangera härliga, efterlängtade och glada event för upptill 500 pers. Åh, vad vi längtar!

Men som läget är just nu så gäller max 50 personer för offentliga evenemang.
Dock får restauranger samla fler än 50 vilket likaså gäller privata tillställningar!

» Läs gärna hela vårt nyhetsmail som skikcades ut idag. Där får du bl.a inspiration från bl.a. Robert Ace, Malena Ernman och Anders Lago...

Kämpa på, tvätta händerna och håll avstånd. Men lev livet och var rädd om dina nära och kära.

Vi önskar er en fortsatt fin onsdag :)
Kram Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket