Antal träffar: 0
Startsida > JUL 2021

JUL 2021

1-jul-ikonJulen 2020 blev inte riktigt som andra jular, men...

Pandemi-läget 2020 gjorde det omöjligt att arrangera fysiska sammankomster för större grupper. I stället utvecklades digitala event som gjorde det möjligt att ses, om än digitalt. Låt oss hålla tummarna för att 2021 blir året då vi åter får kramas och umgås som vi är vana vid. 

 

Låt oss få bjuda på Lite julrecept!

1leilas-lussekatter 1marknadsnougat 1saffrans-ostkaka

1annas-kanelkaka 1mandelbågar 1nötcreme

1nutella 1safranssnittar

 

Boka Julunderhållning till julfest & glöggmingel!

När julen nalkas börjar det bli hög tid att boka in underhållningen tillårets julfester, julmingel, glöggkvällar och julkalas. Här hittar du normalt härliga julshower både för den stora och den mindre publiken. I år blir inte allt som vi är vana vid. I år råder en pandemi. Men nästa år så kanske ni vill ha en minglande magiker som sprider magic på julfesten. Eller kanske en trubadur som spelar och sjunger och håller i juligt misukquiz...

Julbord

Många av medlemmarna på Eventmarket erbjuder även julbord. Det är alltid både gott och trevligt att bjuda in hela personalen eller arbetskollegorna att äta julbord. Ibland önskar man ett traditionellt svenskt julbord... eller så kan man välja ett julbordsalternativ som erbjuder nytänk och läckra smaker... I år kan vi rekommender er att köpa hem underbar julmat från alla restauranger som så väl behöver er. 

Lås oss få önska er en fin jul!
/ Digital Kram önskar Eventmarket.se

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket