Antal träffar: 0
Startsida > JUL 2022

JUL 2022

JulPåEventmarket-1040-head

Vi ser fram emot julen 2022!

Pandemi-läget det två senaste jularna gjorde det svårt att arrangera fysiska sammankomster för större grupper. Så åhhh vad vi längar efter våra julfester, glöggmingel, sparakande julshower, julmat och festligheter i advent.

Snart mycket snart så kommer vi fylla på med en massa juligt inför julen 2022!
» Klicka här om du vill Jul-annonsera!

Mer jul...

Låt oss få bjuda på lite jul-recept:

1leilas-lussekatter 1marknadsnougat 1saffrans-ostkaka

1annas-kanelkaka 1mandelbågar 1nötcreme

1nutella 1safranssnittar

 

Boka Julunderhållning till julfest & glöggmingel!

När julen nalkas börjar det bli hög tid att boka in underhållningen tillårets julfester, julmingel, glöggkvällar och julkalas. Här hittar du normalt härliga julshower både för den stora och den mindre publiken. I år blir inte allt som vi är vana vid. I år råder en pandemi. Men nästa år så kanske ni vill ha en minglande magiker som sprider magic på julfesten. Eller kanske en trubadur som spelar och sjunger och håller i juligt misukquiz...

Julbord

Många av medlemmarna på Eventmarket erbjuder även julbord. Det är alltid både gott och trevligt att bjuda in hela personalen eller arbetskollegorna att äta julbord. Ibland önskar man ett traditionellt svenskt julbord... eller så kan man välja ett julbordsalternativ som erbjuder nytänk och läckra smaker... I år kan vi rekommender er att köpa hem underbar julmat från alla restauranger som så väl behöver er. 

Lås oss få önska er en fin jul!
/ Digital Kram önskar Eventmarket.se

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket