| 2016-08-16
Musik & Konserter

Köp biljetter till Golden Hits

köp-biljett-grön

Köp biljetter till Golden Hits

Köp biljetter till Golden Hits från den 23 augusti 2018 till den 15 juni 2019. Hit kommer du för att ha riktigt roligt

Golden Hits kan det här med underhållning. De har inte bara en, utan två shower i huset! Efter show och mat är du välkommen att inta något av de tre ösiga dansgolven – eller varför inte riva av en låt i karaokebaren.

Golden Hits - 25-Årsfesten - på entréplan
Hur mycket fest kan man trycka in under en kväll? Rätt så mycket tycker vi. Vi firar Golden Hits som fyller 25 år med en stor jubileumsfest. Förvänta dig många skratt och extrem igenkänningsfaktor i stans roligaste show – ett riktigt tårtkalas!
Här blandas det vilt mellan hits från Discoeran fram till moderna svenska pop-schlagers, av tex Veronica Maggio, Petra Marklund, Magnus Uggla och spritsar det med Michael Jackson, Kool & The Gang, KISS, AC/DC- listan kan göras lång. Naturligtvis toppar vi denna festkväll med ett hylla ett av Golden Hits mest älskade tributes genom åren: Elvis "The King".

Rockshowen - på andra våningen
Succéshowen fortsätter i höst med en nostalgisk rocktripp som tar er genom 60-90-talets allra största rockhits.
Förvänta er en helkväll fylld av glädje, allsång, headbanging, läder och spicy food. Vi hyllar Sveriges första rockgrupp, Sven-Ingvars – bjuder på en fängslande stund med våra uniformsprydda rockpoliser – får er att sjunga med till 80-talets smäktande rockballader – och smäller av en final som gör att pudelfrillan svänger som aldrig förr...KISS, Sweet, Mötley Crue, Van Halen, The Clash, Bon Jovi och en massa andra rockhjältar hyllas!

Golden Hits - extra allt

Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. De har allt. Två olika shower med tillhörande 3-rättersmeny och hela tre dansgolv som spelar musiken du dansar till i ditt hemma i egna vardagsrum. Dessutom har de karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies).

Golden Hits don't do lagom!

köpbiljett-showtic


emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015