| 2018-08-15

Köp biljetter alt. hotellpaket till Golden Hits

21-08-knapp-biljett-showtic-ny
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotellpaket till Golden Hits

Köp biljetter alt. hotellpaket till Golden Hits från 19 augusti 2021 till 28 maj 2022. Hit kommer du för att ha riktigt roligt. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Golden Hits kan det här med underhållning. De har inte bara en, utan två shower i huset! Efter show och mat är du välkommen att inta något av de tre ösiga dansgolven – eller varför inte riva av en låt i karaokebaren.

House Of Fun – Entréplan
En helt ny crazy show – En grym middag – En riktigt rolig helkväll Vår nya show House of Fun består av En enda stor mash-up av fest, humor, hits & nostalgi! Skrattvarning är utfärdat och det utlovas fängslande underhållning och en grym middag

House Of Rock – En trappa upp
Ösigare show – Rockigare krubb – Röjigare kväll Förvänta dig tyngre rockhits, hårdare läder, större pudelfrillor och ännu mer headbanging till några av rockhistoriens bästa hits. Det blir ONE HELL OF A KVÄLL! Ni servers dessutom en grym trerättersmeny av våra artister som dessutom underhåller er med både humor och musik. Och självklart fortsätter kvällen med både karaoke och nattklubb efter showen.

Golden Hits - extra allt

Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. De har allt. Två olika shower med tillhörande 3-rättersmeny och hela tre dansgolv som spelar musiken du dansar till i ditt hemma i egna vardagsrum. Dessutom har de karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies).

Golden Hits don't do lagom!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket