| 2024-01-24

Köp biljetter till Nanne the best - The music of Tina Turner

21-08-knapp-biljett-showtic-ny
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till Nanne the best - The music of Tina Turner.

  • Musik & Show
  • Nanne the best - The music of Tina Turner
  • Hamburger Börs i Stockholm
  • 9 februari till 9 mars 2024.
  • Köp biljetter Här!

Köp biljetter till Nanne Grönvall the best - The music of Tina Turner på Hamburger Börs i Stockholm, 9 februari till 9 mars 2024.

NANNE GRÖNVALL gästar Hamburger Börs i Stockholm med sin hyllning till Tina Turner, showen "The Best" till våren.

Nanne Grönvall, en av Sveriges mest framstående artister, är redo att lysa upp Hamburger Börs i Stockholm med ett gästspel under våren med en minnesvärd hyllningsshow till en av musikhistoriens mest ikoniska kvinnor, Tina Turner. Under titeln The Best, bjuder Nanne Grönvall in publiken på en oförglömlig musikalisk resa genom Tina Turners mest älskade låtar som har inspirerat Nanne genom hela sin egna karriär.

Tina Turner, som har imponerat och inspirerat människor över hela världen under mer än 60 år, är känd för sina enastående soul- och rocklåtar samt för att vara en förebild för många kvinnliga artister. Det är denna fantastiska karriär och passion för musiken som Nanne Grönvall under 2024 vill hylla med konserten The Best. Nanne Grönvall har inte bara tagit på sig uppdraget att återskapa Tina Turners tidlösa hits, hon gör det med en otrolig röst som fängslar publiken och kastar sig in i varje låt med den kraft och passion som är unik för Tina.

"Tanken på att göra en hyllningsshow till Tina Turner har funnits länge" säger Nanne. "När hon fick en lucka i sitt schema och hade möjlighet att göra detta, tillsammans med oss i teamet bakom, var vi inte sena att trycka på startknappen," säger Peter Besterman, en av Sveriges mest erfarna turné- och scenproducenter med entusiasm.

Nanne Grönvall, som själv växte upp med Tina Turners musik, har alltid varit djupt inspirerad av ikonen. "Hennes energi gick rätt genom tv-rutan när jag såg henne som barn, och likaså när jag såg henne live som vuxen. Hon har alltid varit en stor inspirationskälla för mig, musikaliskt såväl som artistiskt, med sin kärlek till musiken, livskraften och publiken," säger Nanne Grönvall. Inom kort åker Nanne Grönvall till Küsnacht i Schweiz för inspiration och manusbearbetning inför showen "The Best". Det var just i Küsnacht utanför Zürich som blev Tina Turners plats där hon fick åldras, där hon kunde landa och fick vara sig själv. Nanne Grönvall har premiär av showen "The Best" på Hamburger Börs fredag den 9 februari där den spelas fram fredagar och lördagar fram till lördag den 9 mars.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket