Köp biljetter till THE EDDIE MEDUZA STORY - DÅREN Ä LÖS

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till THE EDDIE MEDUZA STORY - DÅREN Ä LÖS

  • THE EDDIE MEDUZA STORY - DÅREN Ä LÖS
  • Sverige turné
  • 14 februari till 12 april 2025
  • Köp biljetter här

Köp biljetter hos Ticketmaster till THE EDDIE MEDUZA STORY - DÅREN Ä LÖS på Sverige turné, 14 februari till 12 april 2025.

Äntligen är det dags för en högkvalitativ hyllning av den legendariske rockaren Eddie Meduza, eller Errol Norstedt som han egentligen hette. Eddie Meduza har efter sin död 2002 fått kultstatus och älskas innerligt av tusentals fans runt om i landet.

Errol Norstedt hade en mångfasetterad personlighet och har av många kallats ett musikaliskt geni. I The Eddie Meduza Story får publiken följa hela hans resa från en mobbad och rotlös tolvåring, som redan hade bott på ett trettiotal olika platser, till livet som firad rockstjärna som slog publikrekord och hade stora listframgångar samtidigt som han brottades med personliga problem.

Eddie Meduza var en artist som ofta blev missförstådd. Många förstod inte hans ironi och att texterna skrevs med glimten i ögat. Det har tagit tid, men nu har Errol Norstedt äntligen fått en välförtjänt upprättelse, och gått från att ha varit hatad av företrädare för finkulturen till att nu vara rejält hyllad.

 

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket