| 2023-01-01

Köp biljetter alt. hotellpaket till NOICE - I NATT ÄR HELA STAN VÅR

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotellpaket till NOICE - I NATT ÄR HELA STAN VÅR.

Köp biljetter alt. hotellpaket till NOICE - I NATT ÄR HELA STAN VÅR på Sverige turné, 29 september 2023 till 28 september 2024

En rockkonsert med Noice alla stora hits. I en helt ny konserthusproduktion där alla nya och gamla Noice fans får uppleva hela historien om bandet. Om deras framgångar och vilda liv. En konsert som garanterat får publiken i extas!

Noice är med alla sina hitlåtar är utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin. I år är intresset för Noice större än det har varit någon gång sedan 1981. Det finns flera anledningar till att det har blivit så:

- SVT:s dokumentär om bandet har setts av en miljonpublik.

- Musikalen om bandets historia, Noice Rockmusikalen, har blivit hyllad av recensenter och älskas av publiken. Efter första säsongen på Lilla Cirkus i Stockholm spelas den nu på Slagthuset i Malmö med Charlie Grönvall i en av huvudrollerna.

- Flera böcker har skrivits om Noice. Störst genomslag har det blivit för originalmedlemmen Peo Thyréns bok Från Noice till nu – Du lever bara en gång, som även Noice Rockmusikalen är baserad på. Noice har två originalmedlemmar i bandet, Peo Thyrén basisten och sångaren, som också skrev merparten av bandets låtar och Robban Klasen på trummor. John Persson på keyboard.

Den 2/12 släpper Noice den nyskrivna låten " Vi höjer ett glas",

"Den handlar om att minnas vänner och släktingar som inte längre finns med oss, och det är förstås något som man även kan göra på julen. Vi tyckte det skulle vara kul att göra låten som en duett, och då kom någon med idén att ta in Charlie Grönvall som spelar Hasse Carlsson i Noice Rockmusikalen. Nu släpper vi låten som en julhälsning, eller ett julkort, från Noice" säger Peo Thyrén."


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket