Klara Zimmergren

KONTAKTA:

Klara Zimmergren
Bokningsbolag: True Entertainment AB
Calle Linné

»Hemsida

070-357 77 50


  • INFORMATION

Klara Zimmergren

Klara Zimmergren född -67, är programledare, manusförfattare och komiker. Hon engageras även som föreläsare, konferencier och moderator.

Klara började sin karriär på Sveriges Radio P3, då i förmiddagsprogrammet Bossanova (1996-1998). Senare har hon medverkat i och legat bakom en rad produktioner för Sveriges Radio: P3 Apelsin, Christer i P3, Frihamnen i P4, Zimmergren och Tengby i P4 och senare, Zimmergren och Co – också den i P4 (2015).


AKTUELL FÖRELÄSNING MED KLARA:

'Längtan bor i mina steg'

– EN LÄTTSAM MEN GRIPANDE FÖRELÄSNING OM NÄR LIVET INTE BLIR SOM MAN TÄNKT SIG.

År 2012 var Klara sommarvärd i P1 Sommar, när programmet tonade ut, var Klaras mejlkorg nästan full , av människors berättelser. Ämnet var barnlöshet. Att vänta och längta alldeles för länge på ett barn. En resa som för Klaras egen del efter många år landade i en adopterad son. Trots att det inte borde vara någon skam i att ha svårt att bli förälder så är det många gånger ett tabubelagt ämne.
Människor som går igenom ofrivillig barnlöshet måste inte bara ta sig igenom besvikelser , de skall också förhålla sig till en ibland lite "klumpig" och oförstående omgivning.
Klara belyser hur man bäst bör hantera ämnet när man är den som längtar men ger också tips om hur man som anhörig eller anställd inom vården kan göra processen lättare.

 


 

Under tre år gjorde hon tillsammans med Mia Skäringer det banbrytande humorprogrammet Rollon i P3. Hösten 2007 översattes denna succe till tv-format, i SVT:s humorserie Mia & Klara (2007). Våren 2009 sändes den andra programserien om "Mia & Klara" med i snitt ca 1 miljon tittare. Humorduon tog hem TV-priset Kristallen för bästa humorprogram två år i rad.

Hösten 2009 och sommaren 2010 såg vi Klara i SVT som programledare för Djursjukhuset, ett engagemang som fortsatte hösten 2010. Men barnen ville ha mer av Klara och hon fortsatte sedan med serien "Bästa vännen" också den för SVT:s barnkanal.

Klara har också gjort TV tillsammans med Henrik Schyffert i TV-serien "Dom kallar oss roliga" för Kanal 9.
Klara hade också flera humorroller i TV-serien "Sommartider" för TV3.

Läs mer om alla Klaras meriter på hemsidan. Se länk längre upp på sidan.

Varmt välkommen att skicka en förfrågan :)
/ Calle Linné, True Entertainment

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket