Antal träffar: 4
Startsida > KONFERENS- & MÖTESLOKALER > Hybrida & Digitala möten

Hybrida & Digitala möten

Arrangera en modern digital konferens

Här finner du företag som är proffs på videokonferens, digitala möten, hybrida möten och streamingtjänster i samband med ert möte.  De erbjuder såväl tekniken som kunskapen och kringservice. 

Sjöängen Askersund

Sjöängen i Askersund är en plats för företagsevent, konferens, musikevenemang, konsert, föreställningar, utställningar och digitala möten..

Askersund

» Direkt-mail » Läs mer
500
250
500

Event City Livestreaming

EC Liveastreaming hjälper er med era hybridmöten! Med samma energi som vi skapat otaliga fysiska event, skapar vi nu en helhet med digitala event...

Enköping / Hela Sverige

» Direkt-mail » Läs mer

APTV Studios

Vi streamar LIVE direkt ute på fältet, men erbjuder även 3 olika studios för debatter, tal, möten, paneldiskussioner, musikvideor och poddar...

Stockholm

» Direkt-mail » Läs mer

Runow Media AB | Live Streaming, Webb-TV

Runow Media filmar konferenser och evenemang, både live / livestreaming & on demand för webb-TV samt informations-/ presentationsfilm, webcasting......

Stockholm / Hela Sverige

» Direkt-mail » Läs mer

Hybridmöten är det nya normala

Ett hybridmöte är ett möte eller konferens som kombinerar det traditionella fysiska mötet med digitala delar såsom livestreaming, föreläsare på distans och digital interaktion mellan tittare och programledare. Hybridmöten och digitala fortsätter dessutom att utvecklas i takt med att tekniken blir mer alltmer optimerad.
Hybrida möten är det nya normala!

Dokumentera er konferens

Många dokumenterar sina konferenser för att kunna gå tillbaka och följa upp budskapet. Men då man ändå filmar och dokumenterar så kan man även sända hela konferensen live (livestreaming)  via web-TV.

Konferens utan att resa!

Med virtuella möten och konferenser menas att mötesdeltagarna inte behöver förflytta sig i tid och rum. De kopplar helt enkelt ihop sig online och kan delta på samma konferens. Med specialanpassad teknik kan man följa hela konferensen via web-TV och dessutom ha full möjlighet att integrera med de andra konferensdeltagarna.

Nu efter pandemin så har ett nytt fenomen utvecklats för att stanna - och det är Hybridmöten. En konferens eller möte som äger rum på flera platser samtidigt. Vissa deltagare befinner sig på plats medan andra deltar digitalt.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket