Evexxum

KONTAKTA:

Evexxum
Evexxum AB
Thomas Karlsson
Hjälmarydsvägen 1
573 38
Tranås
  • Jönköpings Län

»Hemsida

0140-180 80


  • INFORMATION

EVENTTÄLT, UPPBLÅSBARA PORTALER, PELARE, DOMETÄLT...

Evexxum AB är en leverantör av produkter som används på event, mässor och publika arrangemang. Vi har produkter såsom, lufttält, uppblåsbara portaler, beachflaggor med tryck, uppblåsbara pelare, dome tält, mässtält, eventtält med tryck, stretchtält, iglootält och loungetält

KontaktaEvexxum om du vill köpa evenemangstält, eventtält och mässtält. Vi tilhandahåller även mässmaterial som reklamflaggor, roll up, pop up, uppblåsbara reklampelare mm.

Lätta att montera, plocka ner och förflytta! Se till att befinna dig där det händer och där era marknadsinsatser gör störst nytta. Med Evexxums Expotent-program kan du snabbt och lätt förflytta ditt evenemangstält med tillhörande montrar och flaggor.

Eventtält & mässtält för utställning, försäljning eller privata ändamål

Skaffa dig ett evenemangstält som går att använda för fler ändamål. Välj mellan flera tält i olika storlekar, färger och former.

Egen logo

Med företagsloggan tryckt på ert personliga eventtält drar du snabbt till dig uppmärksamhet och intressanta besökare. I vårt Expotent-program hittar du även produkter som passar perfekt för andra aktiviteter såsom jakt, fiske eller en trevlig trädgårdsfest. Det är bara du som sätter gränserna.


 Evexxum erbjuder:

  • Nyskapande tältdesign
  • Eventtält med ett verkligt blickfång och tydliga reklamytor
  • Mässtält som sätts upp och tas ned blixtsnabbt samt transporteras lätt
  • Världsomspännande reservdelsservice

 Reklamflaggor & Beachflag med reklamtryck

Visa era kunder vart ni finns! Med reklamflaggor från vårt Expomotion-serie blir det lätt att transportera och montera din profilreklam. Vi ger er möjligheten att anpassa era flaggor efter specifika evenemang och omgivningar.

Expomotion finns som tre typer av reklamflaggor, Mini, All-in-one och Avent.


 Uppblåsbara reklampelare – Uppblåsbar portal

En reklampelare som kan ses på flera kilometers avstånd och som kan förflyttas med hjälp av en vanlig bil! Är det möjligt?

Hos Evexxum hittar ni flera uppblåsbara produkter för ert ändamål. Vi har erfarenhet från att tillverka och trycka reklammaterial i form av uppblåsbara flaskor, tält, ballonger, glober, portaler m.m.


 

Hör med oss och se vilka möjligheter som finns för att skapa uppblåsbart reklammaterial som ger er kampanj det där lilla extra.
Varmt välkomna att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket