Scengolv.se - försäljning & uthyrning av scener

KONTAKTA:

Scengolv.se
AluminiumSpecialisten AB
Ola Törnkvist
Rössjöholmsvägen 31
312 75
Våxtorp

»Hemsida

0430-30630


  • INFORMATION
  • mer...

HYR ELLER KÖP SCENPODIER & SCENGOLV

Scengolv.se är beläget i södra Sverige och säljer i huvudsak scener, scenpodier, scengolv, gradänger samt olika aluminiumkonstruktioner för evenemang som tex. trappor, läktare, bord mm... Vi hyr även ut våra produkter till kunder som finns i vårt närområde / södra Sverige. Detta för att vi tänker på miljön och annars stora fraktkostnader.

HÖG KVALITET FÖR UTE & INNE

Scengolv från oss håller absolut högsta kvalitet skall inte jämföras men andra aktörers scengolv i samma prisklass som endast är avsedda för inomhusbruk. Våra scener och scengolv passar även utmärkt för utomhusbruk.

SCEN OCH SCENGOLV
Scengolven är tillverkade för att tåla det svenska utomhusklimat år efter år och ändå med priser som är betydligt lägre än konkurrenternas utegolv och oftast också lägre priser än klenare innegolv. Golven kan användas för en mängd olika byggnationer såväl utomhus som inomhus.

LÄKTARE, GRADÄNGER, BORD & TRAPPOR...
Vi specialbygger scener, läktare, bord, evenemangsgolv, arbetsbänkar, maskingolv, ramper, arbetsplattformar, trappor och gradänger mm av aluminiumkonstruktioner av hög kvalitet.
Endast din fantasi sätter gränserna!

Varmt välkomna att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil

Vi erbjuder er de bästa scengolven!

Våra scengolv som är av absolut högsta kvalitet. De skall inte förväxlas med andra aktörers scengolv i samma prisklass som endast är avsedda för inomhusbruk.

Scengolven som vi erbjuder är tillverkade för att tåla ett tufft svenskt uteklimat år efter år och ändå med priser som är betydligt lägre än konkurrenternas utegolv. Du bör därför jämföra oss så att du inte råkar hura in ett klenare golv som inte tål klimatet eller kvaliteten. Våra scener och scengolv kan användas för en mängd byggnationer såväl utomhus som inomhus. Scen, läktare, gradäng, bord, evenemangsgolv, arbetsbänk, maskingolv, ramper, arbetsplattform mm. Endast din fantasi sätter gränserna.

Vi bygger scener till musikkårer, körer, scenhow, presentationer.

VAD ÄR ETT SCENGOLV?

Jo, det har en mängd namn. Scengolv, scenpodie, podie, podier, Gradänger, gradäng,körgradäng, praktikabel, praktikablar. Etagegolv, etage, golvmodul och golvmoduler... 
Ja, kort sagt ett golv som enkelt byggs till en mängd olika saker.

Företagspresentation

Scengolv är en produkt som tillverkas av AluminiumSpecialisten AB i Våxtorp i södra Halland. Konstruktörerna till denna produktion har jobbat med tillverkning av produkten under 30 år, samt byggt o hyrt ut den lika länge. Det har gett oss en gedigen kunskap på detta område. Vi säljer inte bara utan vi kan hela kedjan från råvaror till färdig produkt, samt även hur kunderna använder dem.

Vår produktion är förutom scengolv även aluminiumkonstruktioner och legotillverkning i detta material.
Vi svetsar, kapar, bockar, klipper o svarvar, fräser det mesta i aluminium.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket