Space Production

KONTAKTA:

Space Production | Exhibition & Event Support
Hans Lian
Norra Långebergsgatan 8
421 32
Västra Frölunda
  • Västragötalands Län

»Hemsida

031-710 16 00


  • INFORMATION

SPACE PRODUCTION - EVENTS, MONTERPRODUKTION & GRAFISK PRODUKTION

Space Production är ett av Skandinaviens största företag inom produktion av mässmontrar, med huvudkontor i Göteborg men med hela världen som arbetsplats. Eftersom vi också jobbar med event, inredningssnickeri och grafikproduktion kan vi erbjuda ett komplett grepp om alla dina behov av varumärkesanpassade miljöer - för mässor, event, showrooms, receptioner mm. Vi producerar även inredningssnickerier för hotell och restaurang.

Vänd er till eventbolaget och mässproduktionsbolaget Space Production när det gäller eventproduktioner, konferenser, mässproduktion och utställningsproduktion.

EVENT, KONFERENS  & MÖTEN

Det finns inget som kan ge din målgrupp en så genomgripande upplevelse som ett väl genomfört event. Vi på Space Productions är stolta över de många spännande event vi varje år hjälper våra kunder att genomföra, från årsstämmor och interna konferenser till produktlanseringar och testkörningar.

EXPO

Vi är ett av Skandinaviens största företag inom utställningsproduktion. Vi producerar inte bara mässmontrar utan även permanenta utställningar för både showrooms och museum. Vi bygger gärna stort och högt, men tycker det är lika roligt att bygga litet och smart. Hos oss finns inte några gränser för vad du kan göra. Du kan lika enkelt ställa ut på 10 kvadratmeter som på 1000, ta språnget till nya marknader och addera tekniska lösningar i framkant.

INREDNINGAR

Uppdaterade interiörer är ett allt viktigare konkurrensmedel. I vårt eget snickeri producerar vi inredningar för hotell, restaurang, butik och allmänna miljöer. Allra bäst är vi på komplexa inredningar med höga krav på finish eller med integrerad teknik. Vår produktion utgår från CAD. Komponenter tas fram i CNC-fräsar för att nå en så precis passning som möjligt. Våra erfarna snickare monterar och säkerställer sen hög finish på skarvar och ytskikt, vare sig det rör sig om laminat, lack, Corian/Hi-macs eller andra material.

SPACE PRODUCTION är ett av Skandinaviens största företag inom produktion av mässmontrar, med huvudkontor i Göteborg men med hela världen som arbetsplats. Tack vare våra olika ben inom event, expo, inredningssnickeri och grafikproduktion kan vi erbjuda ett komplett grepp om alla dina behov av varumärkesanpassade miljöer - för mässor, event, konferenser, showrooms, receptioner mm. Vi producerar även inredningssnickerier för hotell och restaurang.

Vad kan vi hjälpa dig med? Välkommen att kontakta oss.

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket