SPACE Production

KONTAKTA:

SPACE Production
Norra Långebergsgatan 8
421 32
Västra Frölunda

»Hemsida

031-710 16 00


  • INFORMATION

SPACE PRODUCTION - EVENTS, MONTERPRODUKTION & GRAFISK PRODUKTION

Space Production är Nordens ledande helhetsleverantör inom mässa, event och inredningsproduktion. Vi är en pålitlig partner med över 30 års erfarenhet av att leverera mässmontrar, events, permanenta utställningar och inredning i hela världen.

EXPO

En lyckad utställningsmonter skapar tillfällen för företag att träffa nya och gamla kunder i en miljö helt utformat efter sitt varumärke. Vi hjälper företag att skapa en inspirerande mötesplats och ett attraktivt skyltfönster för sina erbjudanden.

Space Production AB har internationell erfarenhet och ett starkt globalt nätverk som gör att kan vi leverera lika enkelt i Sverige som i resten av världen. Med oss som partner har ni alla förutsättningar att lyckas med ert mässdeltagande eller event.

Event expo och möten

Det finns inget som kan ge din målgrupp en så genomgripande upplevelse som ett väl genomfört event. Vi på Space Productions är stolta över de många spännande event vi varje år hjälper våra kunder att genomföra, från årsstämmor och interna konferenser till produktlanseringar och testkörningar.

Inredningar

Uppdaterade interiörer är ett allt viktigare konkurrensmedel. I vårt eget snickeri producerar vi inredningar för hotell, restaurang, butik och allmänna miljöer. Allra bäst är vi på komplexa inredningar med höga krav på finish eller med integrerad teknik.

Space Production är en helhetsleverantör med ett öga för kvalitet med huvudkontor i Göteborg. Våra erfarna projektledare och designers formger och planerar alla typer av projekt efter kundens behov. Med ett eget snickeri och printproduktion, samt egna hantverksskickliga montörer kan vi garantera hög kvalitet och leveranssäkerhet från start till mål.

Vad kan vi hjälpa dig med? Välkommen att kontakta oss.

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket