Musikevent | Artist- & Eventbyrå

KONTAKTA:

Musikevent | Artist- & Eventbyrå
Niklas Hoxell
Mästaregatan 5
731 50
Köping
  • Västmanlands Län

»Hemsida

0221-170 50


  • INFORMATION
  • KARTA

MUSIK EVENT
BOKAR ARTISTER & ARRANGERAR EVENTS

Nu är det fest!

Vi har underhållning för alla tillfällen och smaker. Vad du än planerar har vi tekniken som krävs och prylarna du behöver. Allt för en lyckad fest.

MusikEvent är en eventbyrå som tillhandahåller helhetslösning eller delar av den för företag och privatpersoner. Vi erbjuder artister och underhållning samt har flera artister som vi bokar exklusivt. Vi hyr även ut teknik, scener, tält, porslin, möbler till events och arrangemang.

Vi erbjuder underhållning, aktiviteter, catering samt all teknik som behövs till ett företagsevent. Vi har även tält, bord, stolar och scener. Vi börjar alltid med att gå igenom syftet och målet med en kund, sen faller allt på plats när det gäller innehållet för kvällen. Musikevent finns alltid på plats under hela eventet och ser till att allt flyter på enligt planering. Vi har även konfrencierer och programledare som sköter om era gäster under kvällen.

Artistbokning / artistförmedling

Söker du underhållning till ditt arrangemang? Här är en artistbyrå som erbjuder en mängd olika kategorier underhållare som du kan välja bland. Några av de artister vi bokar exklusivt är Chris Kläfford och Mojje. Kontakta oss om du saknar någon favorit.

Eventbyrå

Vill du ha några proffsiga råd?
Vår långa och breda erfarenhet gör att vi kan erbjuda den lämpligaste utrustningen och allt material för ditt arrangemang. Vill du, tar vi hand om hela upplägget. Dvs. Före arrangemenget, Under arrangemenget & Efter arrangemenget.

Vi kan som alternativ hjälpa till med enstaka delar, som till exempel artister, teknik, personal med mera. Vi håller hårt på etik och moral. Inte bara för vår egen skull utan även för att du som beställare ska känna dig extra trygg.

Uthyrning

Vad du än har för fest eller arrangemang i tankarna har vi troligen det du behöver. Allt från ljud, ljus, mobila scener, staket och tält i olika storlekar till möbler, porslin och minsta servettring.

Scenteknik, Ljud och ljus

Ljud och ljus är en av de viktigaste delarna av ett arrangemang oavsett om det är en liten eller stor tillställning. Tack vare vår långa erfarenhet av konserter, mässor, teatrar, nattklubbar och konferenser vet vi vilka varumärken som passar bäst till vad och vad som motsvarar artisternas krav. Vill du, kan du hyra komplett uppsättninga av scenteknik, ljud och ljus av oss.

» Läs mer om vår uthyrning

Mellansverige
MusikEvent har kontor i Köping, Västerås och Stockholm, men erbjuder sina tjänster och produkter i hela mellansverige. Eller faktiskt hela Sverige om så önskas.

Kontakta oss gärna för mer information!
0221-170 50
skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket