Musikevent | Artist- & Eventbyrå

KONTAKTA:

Musikevent | Artist- & Eventbyrå
Niklas Hoxell
Mästaregatan 5
731 50
Köping
  • Västmanlands Län

»Hemsida

0221-170 50


  • INFORMATION
  • KARTA

MUSIK EVENT
BOKAR ARTISTER & ARRANGERAR EVENTS

MusikEvent är en eventbyrå som tillhandahåller helhetslösning eller delar av den för företag och privatpersoner. Vi erbjuder artister och underhållning samt har flera artister som vi bokar exklusivt. Vi hyr även ut teknik, scener, tält, porslin, möbler till events och arrangemang.

Vi erbjuder underhållning, aktiviteter, catering samt all teknik som behövs till ett företagsevent. Vi har även tält, bord, stolar och scener. Vi börjar alltid med att gå igenom syftet och målet med en kund, sen faller allt på plats när det gäller innehållet för kvällen. Musikevent finns alltid på plats under hela eventet och ser till att allt flyter på enligt planering. Vi har även konfrencierer och programledare som sköter om era gäster under kvällen.

Artistbokning / artistförmedling
MusikEvent kan idag leverera landets mest efterfrågade artister och underhållning. Vi förmedlar artisterna till ert arrangemang och hjälper er att skräddarsy ett koncept som passar såväl era önskemål som er budget. Det är viktigt för oss att ni som kund ska känna er trygga genom hela processen. Vi har flera artister som vi bokar exklusivt.

Skräddarsydda underhållningslösningar
Vi hjälper gärna till att skräddarsy underhållningen eller eventet. Det kan handla om en show som ni vill ska ett speciellt tema eller en helkväll i 70-, 80-, 90-tals tema, eller kanske körslaget, kryssning, allsång eller charter tema. Ni har önskemålen, vi förverkligar dom!

Uthyrning av tält, teknik och scener
Med mångårig erfarenhet inom området ljud, ljus och scenteknik erbjuder vi totallösningar till alla typer av events. Vi hyr ut mobila scener, möbler, teknik, ljus & ljus, porslin & partytält...
» Läs mer om vår uthyrning

Mellansverige
MusikEvent har kontor i Köping, Västerås och Stockholm, men erbjuder sina tjänster och produkter i hela mellansverige. Eller faktiskt hela Sverige om så önskas.

Kontakta oss gärna för mer information!
0221-170 50
skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket