Nessim Fair Support AB

KONTAKTA:

Nessim Fair Support AB
Julian Sundström
Sallarängsgatan 3
431 22
Mölndal
  • Västragötalands Län

Hemsida
031-18 70 40


  • INFORMATION
  • KARTA

MATTOR TILL EVENT & MÄSSOR

NESSIM FAIR SUPPORT AB är sedan många år ett väletablerat bolag, med specialinriktning på mattor för mässor, utställningar, events. Vi hyr ut och säljer mattor med eller utan läggningsservice och är marknadsledande inom vårt område. Geografiskt finns vi etablerade i Stockholm, Göteborg och Jönköping, med huvudkontor i Göteborg. Utöver nämnda orter ombesörjer vi gärna läggningar på andra platser, både i Sverige och utomlands.

Våra största kunder är Svenska Mässan, Elmia, Stockholmsmässan samt monterbyggare och monterdesigners.

Hyrplattor

Vi har hyrplattor för alla mässor och event. Med hyrplattor kan man enkelt bygga upp en proffsig monter eller utställning. Hyrplattorna finns i flera färger som man kan kombinera för mönsterläggningar. Detta är även ett miljövänligt alternativ som även skonar trötta fötter och ryggar.

Köpmattor

Vi erbjuder ett brett sortiment av köpmattor för din mässmonter, event, lansering eller utställning. Köpmattor är vanligtvis i rullar. Vi arbetar med ett standardsortiment, som omfattar både nålfilt, velourmattor och plastmattor på 2 respektive 4 meters bredd. Vi tillgodoser de flesta behov och ser det som en utmaning att finna lösningar vad gäller kvalitet, färg och form! Vi erbjuder även läggningar av bästa kvalitet för alla event.

Lite kuriosa...
Namnet Nessim (som på bulgariska betyder "mirakel") kommer ursprungligen ifrån bulgaren Jean Nessim som invandrade till Sverige 1914. Jean Nessim startade försäljning av orientmattor i butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Ur butiken i Göteborg, på 1970-talet, uppstod verksamheten med att hyra ut och sälja mattor till mässor. I mitten av 1980-talet etablerades verksamheter mot mässor även i Stockholm och Jönköping och i slutet av 1980-talet delades verksamheterna upp. Sedan dess är butikerna med orientmattor och vår verksamhet helt skilda från varandra både praktiskt och ägarmässigt. Genom åren har vår verksamhet vuxit. Idag arbetar vi över hela Sverige och även en del utomlands. Våra kunder är till största delen mässor, monterbyggare och eventbolag. Många av dessa har samarbetat med oss i över 25 år.

VÄLKOMNA till kontakt!

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015