Eventmöbler.se

KONTAKTA:

Eventmöbler.se
Joakim Söron
Box 1017
269 21
Båstad
  • Hallands Län

  • INFORMATION
  • KARTA

KÖP BORD & STOLAR TILL FEST

Eventmöbler säljer allt från fällbara stolar och fällbara bord till stora partytält samt konferens- och kontorsmöbler, mässprodukter mm. Köp via Eventmöbler.se


Hos oss hittar ni detaljerna som gör festen eller det stora mötet! Eventmöbler säljer allt från fällbara stolar och fällbara bord till stora partytält samt konferens- och kontorsmöbler mässprodukter mm. I vårt sortiment, erbjuder vi även lakan, bäddset, frottéhanddukar till hotell och restaurang samt tvätterier, allt utan mellanhänder.

Rustar det offentliga utrymmet inför eventet! Oavsett om ni skall investera i nya konferensmöbler, eller behöver nya möbler till restaurangen så har Eventmöbler alla detaljer som passar ändamålet.

Vi har lång erfarenhet av att leverera större volymer men vi kan även hjälpa privatkunder med att skapa ett oförglömligt event. Tack vare god kontakt med våra leverantörer och få mellanhänder kan vi lova att våra partymöbler håller god kvalitet och har ett förmånligt pris.

Kontakta oss om ni har några frågor om våra eventmöbler eller eventservice, vi hjälper er gärna.

Reklam- & mässprodukter
Var väl förberedd inför mässan eller eventet. Utrusta verksamheten med mässmattor, eventbord och andra produkter som skapar ett lyckat event. Eventmöbler har samlat ett brett urval av de tillbehör som ni behöver för att locka intressenter och profilera hela verksamheten på ett lämpligt sätt

Vi hjälper er att hitta ett mässbord som fyller alla de funktioner som behövs för ett lyckat event.

Hör av dig till oss så skapar vi lösningen för ditt event, allt från partymöbler till lokal och de små detaljerna!

1-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket