Nolia Konferens Umeå

KONTAKTA:

Nolia Konferens Umeå
Nolia AB
Jörgen Lindqvist
Signalvägen 3
903 22
Umeå
  • Västerbottens Län

»Hemsida

070-258 26 33


Gästantal: 3000
Sittande matgäster: 500

  • INFORMATION
  • KARTA

Nolia AB skapar möten och erbjuder möteslokaler

Om Nolia

Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning och uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.

» Se även vår sida Nolia Piteå

Nolia Konferens

Nolia AB erbjuder planering, plats och service för de flesta mötes- och konferensbehov. Här finns plats för allt från kongress, konferenser, konserter, galor eller, utställningar. Vi kan hjälpa alla arrangörer från idé till genomförande.

Nolia Uthyrning

Nolia AB har många av de resurser och den materiel som behövs för att bygga allt från mysiga mötesplatser till exklusiva event. Hos oss kan du hyra stor del av utrustning till mässdeltagande, egna arrangemang eller privata fester. Vi har ett enormt sortiment, till exempel en kilometer matta, över 2 100 stolar eller 540 meter bord. Det finns ett stort lager av den standardutrustning du behöver.

Nolia Mässor och event

Nolia AB gör mer än egna mötesplatser. Vi hjälper varje år en rad kunder att skapa effektiva och framgångsrika mötesplatser, mässor och event. Åtta professionella och erfarna projektledare står till ert förfogande, men också expertis inom allt från administration, försäljning och logistik till monterdesign, scenteknik och att framställa CAD-ritningar.

Nolia Festlokaler - Flexibla festlokaler

Vi har bra lokaler, som med fördel kan användas i olika festsammanhang. Tillsammans med våra leverantörer kan lokalerna utsmyckas helt enligt Era önskemål.

Mer information om vår verksamhet hittar ni på hemsidan.
Välkomna att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket