Camara Engagemangsbyrå

KONTAKTA:

Camara Engagemangsbyrå
Camilla Cederlund & Sara Lundberg
Stockholm

»Hemsida

070-172 12 63
0723-11 83 40


  • INFORMATION

INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR & KURSER

Vill du fortsätta elda på din personal eller ska vi tända deras engagemang istället?

Är det dags för kickoff, konferens eller utvecklingsdagar?
Efter en lång period av ofrivillig isolering i pandemins spår, så behöver vi både skratt och inspiration för att ta igen vårt sociala liv. Låt oss på Engagemangsbyrån sprida glädje och nycklar för att boosta er in mot hösten och det "nya normala".


INSPIRERANDE WORKSHOP FÖR LEDNINGDGRUPPER OCH CHEFER

 

  • Engagera mera!

Hur du väcker medarbetarnas intresse och engagemang!

Under denna workshop arbetar vi med verktyg som lägger grunden för ett engagerat arbetslag. Med praktiska övningar arbetar vi exempelvis med hur man kan skapa en feedforward-kultur och hur vi kan lyssna på våra medarbetare på ett konstruktivt sätt. Vi diskuterar och problematiserar olika utmaningar som uppkommer i vardagen och söker efter kreativa lösningar.

Engagera mera, hur du väcker medarbetarnas intresse och engagemang!
Denna workshop riktar sig främst mot ledningsgrupper och chefer som upplever ett behov av ny inspiration!


INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR

Dags för kickoff, konferens eller utvecklingsdagar? Efter en lång period av ofrivillig isolering behöver vi både skratt och inspiration för att ta igen vårt sociala liv. Låt oss på Engagemangsbyrån sprida glädje och nycklar för att boosta er in mot hösten och det "nya normala". Samtliga föreläsningar är ca 1 h. Välj på någon av våra standardföreläsningar eller få en skräddarsydd för just er.

  • Få applåder för att du kommer till jobbet!

En fartfylld föreläsning om hur vi med uppskattning och uppmuntran ökar vår egen och våra kollegors motivation. Forskning visar tydligt att vi är benägna att göra mer av sånt vi blir sedda för, så varför inte applådera när någon kommer till jobbet? Eller gjort ett riktigt bra försök?

"Få applåder för att du kommer till jobbet!" passar alla på företaget och inspirerar till att öka glädjen på jobbet.

  • Från skitsur till skitbra!

Visst du att det räcker med några få surkartar för att förpesta en kultur så pass mycket att bolaget inte överlever? Med en motiverande och rolig föreläsning berör vi ämnen för att förvandla den skitsure till att bli en skitbra kollega.

"Från skitsur till skitbra!" passar alla på företaget och innehåller hög igenkänningsfaktor. Det är nästan som att titta sig själv i spegeln.

  • Framåt med feedforward för hela teamet

Forskning visar att team som har en feedback-kultur har en högre effektivitet. Men vad händer om vi fokuserar på nästa gång när vi ger återkoppling på det som gjorts? Med språng ur vetenskapen tar vi oss igenom fördelar och viktiga poänger för att skapa en feedforward-kultur.

"Framåt med feedforward för hela teamet" passar bäst för ledningsgrupper och chefer, och kan med fördel ingå i en teamutvecklingsdag.


BOOST

Boost är ett grupprogram där arbetsgruppen implementerar grunden för ett lönsamt företag med högt engagemang och välmående medarbetare. Vi tillhandahåller nycklar som ni kan använda för att förbättra företagskulturen och arbetsmiljön.

För vem?
För dig som förstått dina medarbetares värde och hur deras engagemang påverkar er lönsamhet och kundservice. Du är motiverad att tända stjärnan inom alla och behöver en vänlig knuff i rätt riktigt.


REBOOST

ReBoost är ett återhämtningsprogram för dig som vård-, hälso- och omsorgsgivare. Efter en tuff pandemi hjälper vi dig att erbjuda era medarbetare verktyg att skapa en sund arbetsmiljö och samtidigt öka servicegraden för brukarna.

För vem?
För dig inom hälsa-, vård- och omsorg. Efter en lång och utdragen pandemin finns en utmaning hos många medarbetare och ReBoost är en återhämtning för att orka ta igen vårdskulden och återfinna balansen.


BOARDING

I vårt Boarding-program skapar vi er unika medarbetarresa – från rekryteringsprocessen till när medarbetaren väljer att lämna företaget. Med en strategisk employer branding blir det enklare att rekrytera och behålla viktig kompetens.

För vem?
För dig som vill bli en attraktivare arbetsgivare och på riktigt bryr dig om dina medarbetare. Du förstår de ekonomiska fördelarna med medarbetarresan och vill vara en seriös arbetsgivare.


Varmt välkomna att kontakta oss för frågor eller bokning!
Camilla & Sara

skickaförfrågan-knapp-profil

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket