Totte Freidenfelt Agency | Artist- & Talarförmedling

KONTAKTA:

Totte Freidenfelt Agency
Totte Freidenfelt
Stockholm

»Hemsida

0708-23 98 00


  • INFORMATION

TOTTE FREIDENFELT AGENCY - ARTISTFÖRMEDLING MED ÖVER 20 ÅR I BRANSCHEN

Totte Freidenfelt Agency är en professionell agentur, artistförmedling & Talarförmedling av artister, föreläsare, moderatorer, programledare, komiker, shower, magi, musikakter, TV-koncept och middagsunderhållning. Totte har över 20 års branscherfarenhet och erbjuder marknadens bästa priser!

Fråga mig om vem du vill, jag ger dig snabba besked på tillgänglighet och pris.

MARKNADENS BÄSTA PRISER

Med låga omkostnader så får du marknadens lägsta priser. Mitt personliga engagemang och höga service är din garanti för ett bra resultat. Du får en partner att rådfråga och bolla idèer med – helt utan kostnad!

"Det kunden inte vet om, det efterfrågas inte".... Jag ger dig idèer på vad som kan bokas på marknaden. Du får veta vad Ni kan uppnå med viss artist eller föreläsare och hur andra aktörer nått framgång med liknande medel.

Jag tar personligt ansvar att se till att alla förmedlingar blir bra och att förväntningarna uppfylls. Jag hjälper till med allt såsom resor, logistik, bokning av ljud- ljus och scen med mera.

Här är några av de artister och föreläsare som jag bokar:

Varmt välkomna att kontakta mig! Med över 20 års erfarenhet av event & mötesbranschen så lovar jag att hjälpa dig på bästa sätt!
/Totte Freidenfelt

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket