John Houdi

KONTAKTA:

John Houdi
Artist & Eventbolaget Saarinen & von der Lancken
G:a Brogatan 44
111 20
STOCKHOLM

»Hemsida

0709-93 60 93
0735-07 07 77


  • INFORMATION

JOHN HOUDI

En uppvisning i magi, humor och charm! Han är utsedd till Årets Artist (2015), är niofaldig Nordisk Mästare i trolleri och en av Europas skickligaste buktalare. Johns show är den mest bokade magiska och komiska underhållningen i Sverige.

ANG. BOKNING
John Houdi bokas vanligen till större event, företagsevenemang samt offentliga produktioner. Ej till mindre privata tillställningar.

John Houdi har skapat sig en egen planhalva inom nöjesbranschen och han kallar det Magicomedy.
Ett begrepp som kombinerar magi, komedi och buktaleri på ett synnerligen unikt sätt. Det handlar om att få människor att fascineras och förbryllas, att häpna och överraskas.

Den som en gång upplevt Houdi jonglera med ord, göra visuell voltige och utmana publikens uppfattning om vad som är verkligt eller ej - vet att responsen sällan låter vänta på sig. Han är kort och gott underhållningen personifierad !

Vare sig det gäller att vara moderator på en konferens, konferencier under en Gala eller en middagsshow har John Houdi en fantastisk förmåga att underhålla och roa sin publik.
Alltid en flexibilitet för att passa det aktuella arrangemanget, vare sig det handlar om en liten svensk- eller engelsktalande publik på 20 personer eller 1200 personer eller mer.

John Houdi anlitas ofta som programledare/konferencier på events.

Att blanda in humor, magi och buktaleri mellan akterna /föreläsarna är en garanterad succé och skapar ett dynamisk program.

John gör självklart också allt sitt material på engelska. Även språkmässiga inslag på norska, danska, tyska, franska och finska förekommer i humorinslagen.

Perfekt för den internationella publiken.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket