John Houdi | Digital Livestreamunderhållning

KONTAKTA:

John Houdi
Niclas - Artist & Eventbolaget Management
G:a Brogatan 44
111 20
STOCKHOLM

»Hemsida

0709-93 60 93
0735-07 07 77


  • INFORMATION

- JOHN HOUDI -
Live- OCH!!! Livestreamunderhållning

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Norden och den främsta digitala magikern i landet. Hans fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – något han själv kallar MagiComedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runt om i världen.


PROFESSIONELL DIGITAL LIVESTREAMUNDERHÅLLNING

Upplev en interktiv unik digital underhållande LIVESTREAMSHOW ev en av Nordens främsta magiker - från första parkett!

DIGITAL LIVESTREAMSHOW PÅ ZOOM

Digitala shower med John Houdi är en exklusiv digital humor- och magishow via Zoom direkt till er digitala event, till era hemarbetande medarbetare eller annat digitalt event som publika shower, digital AW mm där du aktivt deltar i showen.

Dessa digitala livestreamshower är specialdesignade för mediet och verkligen en interaktiv magi- och humorshow med unika upplevelser med delar från John Houdis etablerade scenshow samt nya mirakel du aldrig tidigare sett.

VAD EN DIGITAL LIVESTREAMSHOW INTE ÄR!

  • Det är INTE bara en video som spelas upp via Zoom
  • Det är INTE passivt. Det är verkligen här och nu där flera av deltagarna aktivt deltar i showen. Ibland alla deltagarna.
  • Det är INTE som att titta på ett digitalt föredrag på Youtube, eller en ståuppkomiker som bara pratar in i kameran och publiken ser på.'

John Houdis digitala shower är interaktivt på ett högst unikt sätt som du aldrig sett tidigare!

Vad menas med interaktivt?
Jo, att du eller andra i publiken får delta live. Ungefär som en åskådare kommer upp på scenen och assisterar i scenshower. Du är en del av showen!

Följande digitala livestreamshower tillhandahåller John Houdi:

DIGITAL AFTER WORK - EN PRIVAT DIGITAL SHOW TILL DIN AW (som även passar hela familjen)

DIGITAL AW med JOHN HOUDI är är en unik privat interaktiv underhållande digital upplevelse med oväntade överraskningar designat för Zoom direkt hem till din dator eller där ni befinner er. Det här är mycket mer än att passivt se på en video, föredrag eller ståuppkomiker som bara pratar och ni lyssnar.

Det här är interaktivt för alla deltagarna där du är en del av showen. Det känns som att sitta på andra sidan bordet från John Houdi och delta i showen.

MAGISHOWEN ONLINE

Intro

FÖRETAGSANPASSAD VIRTUELL UNDERHÅLLNING.

John Houdis Virtuell Show är en exklusiv virtuell humor- och magishow via Zoom. Företagsanpassad längre virtuell show för fler än 20 skärmar direkt till er digitala konferens, till era hemarbetande medarbetare eller annat digitalt event, antingen som en överraskningsgäst eller som ett specialevent.

Showreel

Demo: interaktivitet i Zoom


LIVEUNDERHÅLLNING - John Houdi

John Houdi på scen är en upplevelse. En av Sveriges mest rutinerade artister och känd för sin förmåga att locka den mest kräsna publik till skratt.

John Houdis mest populära show som innehåller stor underhållning, magiska effekter, buktaleri, åskådarmedverkan och mycket humor. Allt designat för att passa det aktuella arrangemanget vare sig det handlar om dag- eller kväll, på en konferens, kundmöte eller före, under eller efter en middag mm mm.


KONFERENCIER

För ett lyckat event krävs en säker programledare.
För alla typer av event och evenemang både i Sverige och internationellt. Självklart med magiska och komiska inslag. John Houdi är en toastmaster/programledare/moderator med glimten i ögat och som effektivt trollar bort alla döda punkter och dirigerar eventet till succé.


John Houdi bokas hos Artist & Eventbolaget Management.
Kontakta oss för frågor eller bokning.
/ Niclas

skickaförfrågan-knapp-profil

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket