Blossom Tainton

KONTAKTA:

Blossom Tainton
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

  • INFORMATION

BLOSSOM TAINTON

Bli expert på dig själv (och upptäck kraften)

Vad är hälsa?
Varför är det så svårt att ta ansvar för sin egen hälsa? Måste vi träna och leva på groddar för att må bra? Hur ska vi göra för att må vårt allra bästa och vara till mest nytta för vår omgivning? Kraften finns redan i oss, men hur väcker vi den?
Det går att öka sin energi och kapacitet men då måste man ställa sig följande frågor;
Vet du vad just DU och DIN kropp behöver? Är du rätt rustad? Har du de rätta verktygen? Är du överhuvudtaget intresserad av hur du fungerar? Om inte, tror du att någon annan bryr sig???!
Det handlar om balans mellan de fyra hörnstenarna. Sömn - Relation - Kost - Motion
Vad är motivation? Går det att hitta, få? Köpa kanske? Att arbeta MED och inte MOT sig själv ? hur gör man?

HÄLSA = LIV
Livet är föränderligt, så också vår hälsa. Ingen kan vara på topp jämt men vi kan alltid vara vårt bästa I den situation som råder. Det är upp till var och en att välja hur man vill leva sitt liv. Hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination!

Blossom Tainton-Lindquist
En kvinna i livets högsommar! Har (på gott och ont) kombinerat familj och karriär i mer än 25 år. Kallas av många för mångsysslare och levnadskonstnär. Hur hinner hon med allt? Hur håller hon sig i form? De är de ständigt återkommande frågorna hon får.
Hon har varit verksam som artist i 30 år och som tränare i 20 år. Har setts som i flera TV-program, bl.a. som programledare och träningsrådgivare i tv-serien? Toppform?. Även kommit ut med böckerna "Ny kraft med Blossom" och "I topptrim på 12 veckor med Blossom".
Hon har även gjort ett antal träningsfilmer och nu på gång med sitt eget livsstilsmagasin - Blossom Magazine

Träningen har betytt mycket för Blossom på många olika sätt. Ta del av hennes erfarenheter och få tips och råd till DIN personliga toppform, på ett underhållande och inspirerande sätt.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket