Maggan Hammar | ''Den hemliga gästen''

KONTAKTA:

Maggan Hammar | ''Den hemliga gästen''
Margareta Hammar
Stockholm

»Hemsida

0707-50 08 98


  • INFORMATION
  • REFERENSER

MAGGAN HAMMAR ÄR GÄSTEN NI ALDRIG GLÖMMER!

Maggan Hammar är den ''okända hemliga gästen'' / ''nyanställda förvirrade kommunikationschefen''... som blandar sig med de andra gästerna och bjuder på humor på hög nivå. Du kan även boka Maggan som komisk föreläsare... Se klipp nedan! Hahaha

SÅ HÄR BRUKAR JAG FÖRKLARA DEN HEMLIGA GÄSTEN....

Jag kommer till eventet som en gäst bland alla andra. Kanske skapar lite förvirrelse i minglet vid fördrinken. Bryter trevligt och något subtilt den sociala koden. Under middagen håller jag tal, medan gästerna börjar skruva på sig i stolarna. Talet avslöjar så småningom min rätta identitet som komiker och förmodligen inte alls företagets nyanställda, till mångas lättnad...eller besvikelse?

Och alla skrattar loss åt sig själv och varandra.

UPPLÄGGEN ÄR MÅNGA - SPECIALSKRIVET MATERIAL

Jag specialskriver mitt manus som blir uppbyggt dramaturgiskt så man sitter och undrar "Är detta på riktigt ..eller?".. Strategi och manus sker alltid i samråd med kunden. Som ger mig info om några gäster att nämna i talet. Jag talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt till den internationella publiken.

MAGGAN BOKAS ÄVEN SOM (KOMISK) FÖRELÄSARE...

Jag bokas även som föreläsare. ... Eller kanske inte den föreläsare man kanske tror?! Oförutsägbar komedi när det är som bäst!

De kunder som fått uppleva "Hemliga gästen" blir varje gång jätteglada. (De vet ju inte exakt vad de köper innan eftersom det är individuellt varje gång.... ja Ni fattar) Och att få dessa tack efteråt hur jag berikade deras konferens med att hjälpa dem att tänka utanför boxen och våga bli kreativa, är ju inte bara underhållande utan  känns även meningsfullt!

REFERENSER

1-referens "Hej Maggan, Jag har nyss tittat på lite olika saker du mailat idag. Du är ju hur rolig som helst!Intelligent och känsligt, ömsint och insiktsfullt och överrumplande grovt! Så härligt ! Jag har skrattat så att tårarna runnit. Vill verkligen ge dig den feedback du förtjänar. Högsta Divisionen i landet i humor."
/ Richard Hobert, filmregissör

1-referens"Det var många som var väldigt besvikna efteråt när de insåg att du inte alls var vår nyanställda Strategiska Kommunikatör! "
/ Göteborgsregionens Kommunalförbund

1-referens"Thx for a fantastic performance! Og hadde jeg vært din manager skulle jeg gjort deg til mangemillionær "
/ Gudbrand Ruud. CFO/realestate agent. EiendomsMegleren1

1-referensJag hoppas att få uppleva dig igen för det här var bland det roligaste jag varit med om."
/ Anna-Karin Deinoff, HR-Specialist, Social resursförvaltning, Göteborg

1-referens- "Maggan en riktig succé. Kom till minglet och gjorde anställda och gäster mycket fundersamma. Blev senare under kvällen presenterad av vår VD som ny försäljningschef inom företaget då han insett att han efter fem år inte mäktar med allt jobb. Att avtalet blev påskrivet dagen innan och att han tyckte det var lämpligt att träffa anställda och våra viktigaste kunder så fort som möjligt. Vår säljkår blev tagna på sängen och började oroligt titta på varandra. Därefter presenterade hon sina mål och hur hon skulle bidra till ytterligare framgångar på ett helt unikt sätt. Hon drev med personal och kunder som få klarar. Vi kan med varma händer rekommendera Maggan om ni vill ha en föreställning med högt i som ingen glömmer! "
/ Annika Svensson, Marknadschef, ARDEX AB

Se klippet nedan:
"Anna Erixon, den nyanställda medarbetaren" tar tillfället i akt och berättar om sig själv på kick-off konferensmiddagen...

 

Maggan Hammar är gästen ni aldrig glömmer.
Ni kanske planerar en kick-off, kundmiddag, ett jubileum. Funderar på en överraskande upplevelse att dela och minnas tillsammans. Bjud era gäster på något nytt och oväntat! Här har ni den verkliga överraskningen.

Jag heter Maggan Hammar. Komiker och skådespelare.
Kommer från Edsbyn i hälsingland och har bott utomlands i Paris, New York och LA. Har bl.a medverkat i Startrek, Seinfeld, Benny Hill show.

KONTAKTA MIG!

Vid boknings intresse stämmer vi först av, gärna med telefonkontakt, så att jag får en uppfattning om vilket typ av event det är, så att vi kan diskutera passande utformning och gage till mig. Efter diskussion vilket upplägg vi väljer och som skulle funka och bli roligast för just er, så bygger jag ihop talet som börjar seriöst och trovärdigt...

Med min känsla för 'tajming' så håller jag talet så pass långt som spänningen önskas bibehållas, för att sedan övergå och bli alltmer galet och slutar som en rolig professionell show.

Om det inte är aktuellt med mingelmedverkan, så kan jag även vara någon som kommer in på fel fest..

Vi väljer upplägg tillsammans och manus sker alltid i samråd med kunden, som gärna får bidra med info om några gäster som pötsligt och överraskande nämns i talet... Jag tycker alltid det är kul att visa mitt manus under pågående bearbetning

Mera om mig finns på Maggan-sajten.
Hör gärna av er om frågor.

Hälsningar,
Margareta

 

REFERENSER:

1-referens

" Du var underbar och bäst! Hann prata med många och alla tyckte att det var SÅ roligt! Jag hoppas att få uppleva dig igen för det här var bland det roligaste jag varit med om."
/ Anna-Karin Deinoff, HR-Specialist,, Social resursförvaltning, Göteborg

" Jag vill tacka dig stort för din insats och ditt engagemang under våra strategidagar 25-26 augusti 2016. Du klev in på arenan under fördrinken inför middagen och du gjorde det på ett fantastiskt sätt. Du genomförde din roll på ett lysande sätt och det var väldigt mycket att samlas kring och prata om efter din insats. Jag vill ge de bästa rekommendationer för vad du skapade under kvällen."
/ Christer Söderberg, VD, Swecon Anläggningsmaskiner AB

" What a Success.......
Vi vill tacka dej för en kväll som funkade så mycket bättre än vi kunde tänka oss även om vi trodde på ett bra mottagande. Tack! "
/ The Swedish Club London
Lars Nilsson, Senior Manager Reinsurance
Underwriting, Reinsurance & Risk Control

"Tusen tack för en mycket bra underhållning, alla pratar om hur rolig du var och hur detta kommer bli en snackis framöver."
/ Sakar Mustafa – Maersk Line

"Maxi tack för att du lyfte kvällen på ett okonventionellt sett.
Du skapade tvivel över ledningen förmåga att fatta beslut som är bra för företaget du skulle hjälpa. Den oro och misstro vändes till skratt och glädje som kommer att pratas om länge. Du på ett personligt sett gjorde kvällen oförglömlig.
Återigen tack och fortsätt att skaka om människor på ditt egna sett. "
/ Peter Danielsson och alla vi på ICA Maxi Stormarknad Köping

"Vi är väldigt nöjda med ditt framträdande förra vecka som var en perfekt kombination av förvirring och obekvämhet som sedan ebbar ut i humor. Effekten av att skapa en pinsamhet (som för svenskar är väldigt svår att hantera) till insikten att detta måste vara ordnat fungerade mycket väl. Vi var ytterst få som visste vad som skulle komma och det var det värt. Det var mycket uppskattat. Bra jobbat! Tack igen!"
/ Swedbank ROBUR.

"Thx again for a fantastic performance! Og hadde jeg vært din manager skulle jeg gjort deg til mangemillionær "
/ Gudbrand Ruud. CFO/realestate agent. EiendomsMegleren1

"Ring Maggan om ni vill att era gäster ska kvida av skratt lagom till varmrätten! När jag hörde Maggan första gången på ett kalas trodde jag inte att det var sant: Men var inte det här Catharinas kompis – hon verkar ju helt utflippad – är det något fel med henne? - Men hon borde ju göra det här professionellt! – Hon är ju för sjutton redan proffs! Grundlurad rätt länge alltså- men när jag väl vågade skratta loss så var det omöjligt att sluta.."
/ Ann-Charlotte Valejo

Andra exempel på rollfigurer jag gjort;

  • inspektören från migrationsverket som informerar de amerikanska bröllopsgästerna om svenska traditioner.
  • internationell flummig nyanställd barnmorska... eller gammal flamma till teknikchefen.
  • Reseguiden som får alla på bussen att undra vart de egentligen är på väg.

Mera om mig finns på Maggan-sajten.
Hör gärna av er om frågor.
Hälsningar, Margareta

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015