Maggan Hammar | ''Den hemliga gästen''

KONTAKTA:

Maggan Hammar | ''Den hemliga gästen''
Margareta Hammar
Stockholm

»Hemsida

0707-50 08 98


  • INFORMATION
  • REFERENSER

MAGGAN HAMMAR ÄR GÄSTEN NI ALDRIG GLÖMMER!

Maggan Hammar är den ''okända hemliga gästen'' / ''nyanställda förvirrade kommunikationschefen''... som blandar sig med de andra gästerna och bjuder på humor och standup på hög nivå. Du kan även boka Maggan som komisk föreläsare... Se klipp nedan! Hahaha

SÅ HÄR BRUKAR JAG FÖRKLARA DEN HEMLIGA GÄSTEN....

Uppläggen är anpassade till ert event. Jag brukar komma till fördrinken och smälta in som en gäst bland alla andra. Skapa lite förbryllelse i minglet. Bryter trevligt och subtilt den sociala koden. Under middagen håller jag tal som den nyanställda, en återförsäljare, kund eller ägaren av festplatsen.. vi bestämmer tillsammans. Jag brukar även råka 'känna igen' några bekanta ansikten i mängden från något äventyr, efter att ha fått förhands info om personerna i fråga, som jag speciellt vill tacka och hylla.

Talet avslöjar så småningom min rätta identitet som professionell komiker och förmodligen inte nyanställd till mångas lättnad...eller besvikelse? Och alla skrattar loss och kan nu njuta av min stand-up show.

KOMIKER / STANDUP

Många anlitar mig igen, med nya teman eller som officiell komiker. Även om man känner igen Maggan så får man ändå överraskande rolig underhållning för er som vill ha något nytt! För sommarfesten om ni har mingel på kontoret vill ni kanske roa era kunder/återförsäljare..

(Då alla inte känner varandra som icebreaker) Enkelt och kul

Och alla skrattar loss åt sig själv och varandra.

UPPLÄGGEN ÄR MÅNGA - SPECIALSKRIVET MATERIAL

Jag specialskriver mitt manus som blir uppbyggt dramaturgiskt så man sitter och undrar "Är detta på riktigt ..eller?".. Strategi och manus sker alltid i samråd med kunden. Som ger mig info om några gäster att nämna i talet. Jag talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt till den internationella publiken.

MAGGAN BOKAS ÄVEN SOM (KOMISK) FÖRELÄSARE...

Jag bokas även som föreläsare. ... Eller kanske inte den föreläsare man kanske tror?! Oförutsägbar komedi när det är som bäst!

De kunder som fått uppleva "Hemliga gästen" blir varje gång jätteglada. (De vet ju inte exakt vad de köper innan eftersom det är individuellt varje gång.... ja Ni fattar) Och att få dessa tack efteråt hur jag berikade deras konferens med att hjälpa dem att tänka utanför boxen och våga bli kreativa, är ju inte bara underhållande utan  känns även meningsfullt!

REFERENSER

1-referens"Stort tack för ditt performance! Jag är otroligt nöjd med mina kollegors reaktioner. Han som satt bredvid mig och skrattade så att tårarna fullkomligt sprutade, sa att han inte hade skrattat såhär någon gång tidigare under hans 20 år på företaget."
/

REFERENSER:

1-referens

" Du var underbar och bäst! Hann prata med många och alla tyckte att det var SÅ roligt! Jag hoppas att få uppleva dig igen för det här var bland det roligaste jag varit med om."
/ Anna-Karin Deinoff, HR-Specialist,, Social resursförvaltning, Göteborg

" Jag vill tacka dig stort för din insats och ditt engagemang under våra strategidagar 25-26 augusti 2016. Du klev in på arenan under fördrinken inför middagen och du gjorde det på ett fantastiskt sätt. Du genomförde din roll på ett lysande sätt och det var väldigt mycket att samlas kring och prata om efter din insats. Jag vill ge de bästa rekommendationer för vad du skapade under kvällen."
/ Christer Söderberg, VD, Swecon Anläggningsmaskiner AB

" What a Success.......
Vi vill tacka dej för en kväll som funkade så mycket bättre än vi kunde tänka oss även om vi trodde på ett bra mottagande. Tack! "
/ The Swedish Club London
Lars Nilsson, Senior Manager Reinsurance
Underwriting, Reinsurance & Risk Control

"Tusen tack för en mycket bra underhållning, alla pratar om hur rolig du var och hur detta kommer bli en snackis framöver."
/ Sakar Mustafa – Maersk Line

"Maxi tack för att du lyfte kvällen på ett okonventionellt sett.
Du skapade tvivel över ledningen förmåga att fatta beslut som är bra för företaget du skulle hjälpa. Den oro och misstro vändes till skratt och glädje som kommer att pratas om länge. Du på ett personligt sett gjorde kvällen oförglömlig.
Återigen tack och fortsätt att skaka om människor på ditt egna sett. "
/ Peter Danielsson och alla vi på ICA Maxi Stormarknad Köping

"Vi är väldigt nöjda med ditt framträdande förra vecka som var en perfekt kombination av förvirring och obekvämhet som sedan ebbar ut i humor. Effekten av att skapa en pinsamhet (som för svenskar är väldigt svår att hantera) till insikten att detta måste vara ordnat fungerade mycket väl. Vi var ytterst få som visste vad som skulle komma och det var det värt. Det var mycket uppskattat. Bra jobbat! Tack igen!"
/ Swedbank ROBUR.

"Thx again for a fantastic performance! Og hadde jeg vært din manager skulle jeg gjort deg til mangemillionær "
/ Gudbrand Ruud. CFO/realestate agent. EiendomsMegleren1

"Ring Maggan om ni vill att era gäster ska kvida av skratt lagom till varmrätten! När jag hörde Maggan första gången på ett kalas trodde jag inte att det var sant: Men var inte det här Catharinas kompis – hon verkar ju helt utflippad – är det något fel med henne? - Men hon borde ju göra det här professionellt! – Hon är ju för sjutton redan proffs! Grundlurad rätt länge alltså- men när jag väl vågade skratta loss så var det omöjligt att sluta.."
/ Ann-Charlotte Valejo

Andra exempel på rollfigurer jag gjort;

  • inspektören från migrationsverket som informerar de amerikanska bröllopsgästerna om svenska traditioner.
  • internationell flummig nyanställd barnmorska... eller gammal flamma till teknikchefen.
  • Reseguiden som får alla på bussen att undra vart de egentligen är på väg.

Mera om mig finns på Maggan-sajten.
Hör gärna av er om frågor.
Hälsningar, Margareta

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket