Johan Rheborg

KONTAKTA:

Johan Rheborg
Bokas via: All Things Live
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

BOKA JOHAN RHEBORG

Johan Rheborg är en av landets populäraste komiker. Han har stått på standup-scener sedan -06, och spelat i otaliga pjäser, filmer och tv-serier. Boka en inspirerande föreläsning med en av Svensk humors huvudgestalter – Johan Rheborg – till ditt företagsevenemang.

Hans standup-turné "Rheborg" kallades bland annat "fullständigt halsbrytande komik" (Expressen) och "magiskt" (NSD), och under hösten 2018 är han återigen aktuell som huvudrollen i omåttligt populära succéföreställningen "En man som heter Ove".

Föreläsning: "Varför gör man det man gör?"
Johan Rheborg berättar hur Percy Nilegård blev till, om Killinggängets kreativa process och om avgörande händelser i unga år som fick honom att bli den artist, regissör och manusförfattare han är idag.

Johan tar med publiken på en mycket personlig resa tillbaka till sina första år i vuxenlivet. Han berättar öppenhjärtat om motgångar och kämparglöd – och hur han aldrig gav upp sina drömmar om att få arbeta med film och teater. Ur viljan att motbevisa alla de som haft fel föddes Johans kreativitet – och det är tack vare dessa motgångar vi idag kan räkna Percy Nilegård och Kenny Starfighter till några av den svenska populärkulturens höjdpunkter.

Johan berättar också om hur slumpen har påverkat hans karriär, om vikten av dåliga idéer och om hur läkarbesöken förändras efter 40. Allt med Rheborgsk värme och humor.

Vill ha en av Sveriges roligaste komiker eller stand up skall ni boka Johan Rheborg till ert nästa företagsevent underhållning kommer att bli uppskattad av alla

Boka Johan Rheborg för garanterat uppskattat och inspirerande underhållning.

Johan Rheborg bokas via All Things Live!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket