Johan Rheborg

KONTAKTA:

Johan Rheborg
Blixten & Co
Torbjörn Smedhag
Box 6056 (besök: Torsg.19)
102 31
Stockholm

Hemsida
08-440 92 24


  • INFORMATION

BOKA JOHAN RHEBORG

Johan Rheborg är en av landets populäraste komiker. Hans standup-turné "Rheborg" kallades bland annat "fullständigt halsbrytande komik" (Expressen) och "magiskt" (NSD). Nu är han aktuell som huvudrollen i succéföreställningen "En man som heter Ove" och vann dessutom svenska humorpriset 2015 både för årets manliga humorprestation och årets humorprogram ("Morran och Tobias").

Johan Rheborg är en av svensk humors mest centrala gestalter. Han har stått på standup-scener sedan -06, spelat i otaliga pjäser, filmer och tv-serier och skapat flera älskade karaktärer, som Kenny Starfighter, Percy Nilegård och "Fredde" i "Solsidan". Som manusförfattare har Johan skapat populära humor-serier som "Morran och Tobias", "Allt faller" och "Jättebästisar" och han är dessutom en populär föreläsare.

Johan Rheborgs föreläsning "Varför gör man det man gör?"

Johan Rheborg berättar hur Percy Nilegård blev till, om Killinggängets kreativa process och om avgörande händelser i unga år som fick honom att bli den artist, regissör och manusförfattare han är idag.

Under föredraget tar Johan med publiken på en mycket personlig resa tillbaka till sina första år i vuxenlivet. Öppenhjärtligt berättar han om motgångar som fick honom att växa upp på ett mycket brutalt sätt, och som resulterade i att han aldrig gav upp sina drömmar om att få arbeta med film och teater. Ur viljan att motbevisa de som haft fel föddes Johans kreativitet. Det är tack vare dessa motgångar vi idag kan räkna Percy Nilegård och Kenny Starfighter till några av den svenska populärkulturens höjdpunkter.

Johan berättar också om hur slumpen har påverkat hans karriär, om vikten av dåliga idéer och om hur läkarbesöken förändras efter 40. Allt med Rheborgsk värme och humor.

Vill ha en av Sveriges roligaste komiker eller stand up skall ni boka Johan Rheborg till ert nästa företagsevent underhållning kommer att bli uppskattad av alla

Nu är Johan Rheborg också aktuell som huvudrollen i succéföreställningen "En man som heter Ove".

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015