Ewa Wigenheim

KONTAKTA:

Ewa Wigenheim
Tottes Agency
Totte Freidenfelt
Skogvaktargatan 8
115 42
Stockholm

»Hemsida

0708-23 98 00


  • INFORMATION

Boka föreläsaren & livscoachen Ewa Wigenheim

Ewa Wigenheim har arbetat med världens rikaste till de som inte äger någonting. Det var hon som lyckades övertala ABBA om att få starta ett museum till deras ära. Hon vet hur man får en idé och tar den ända in i mål. Bland buddhistiska munkar i Laos lärde hon sig vända problem till möjligheter och nyckeln till hur man behålla sin psykiska hälsan i en tillvaro som ständig förändras. Detta lär hon ut i sina föreläsningar. Ingen går oberörd från en föreläsning med Ewa

YES YOU CAN

Att komma på idéer är en sak, att genomföra dem och gå i mål är en annan. Ewa är en sann entreprenör vars främsta egenskap är att hon genomför det hon förutsatt sig. I denna föreläsning lär hon ut målfokusering och hur man parerar hinder för att komma i mål med lätthet under mottot - Yes You Can.

Ewa har en guldskiva, hon har skrivit tre böcker, skapat konceptet för ABBA museet och mycket mer. Hon vet hur man går från tanke till handling och rakt in i mål. Genom att dela sin hisnande livshistoria får deltagarna kunskap i vad som ofta hindrar oss från att starta eller göra klart projekt. Vi får lära oss vad inre drivkrafter är och hur man aktiverar dem. Samt hur man får idéer att flyga och nå mål i livet, och arbetslivet, på ett enklare och snabbare sätt. Hon lär oss också med lätthet hur ni som företag eller du som individ kan sätta och nå mål.

Innehåller: Inspiration, entreprenörskap, humor, målfokusering, stresshantering och framtidstro.

4 olika föreläsningar med Ewa Wigenheim

INSPIRATIONS- OCH MOTIVATIONSFÖRELÄSNINGAR

  • Ta ut ett mål och hur man når det. Yes you can!
  • Så skapar du din egen arbetsglädje.
  • Konsten att hålla ihop i ett stressigt arbetsliv. Stresshantering och vardagsmeditation.
  • Den osannolika berättelsen - Från ABBA till munkarna i Laos - ren inspiration och att våga välja större än störst.

Arbetsglädje nu !

Arbetsglädje kommer inifrån.
Att en medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb är en självklarhet. Men hur får man människor att känna arbetsglädje när den negativa stressen blivit en del av vardagen? Det går knappas att skriva "var glad & tacksam" i en befattningsbeskrivning. I denna föreläsning ger Ewa kunskap och konkreta tips om hur alla företag systematiskt, strukturell och individuell kan arbeta för att öka välbefinnandet på jobbet och i sitt eget liv. Samt hur man minskar den upplevda stressen och vänder negativitet till positiv energi. Deltagarna går ifrån föreläsningen med en konkret bruttolista på nästa steg mot ökad arbetsglädje.

Från ABBA till munkarna i Laos. Den yttre och inre resan.

Följ med på en spännande livsresa från första samtalet med Benny Andersson om att få starta ett ABBA museum. Hur hon lyckades övertala Björn, Benny, Agnetha och Annifrid och följ med in bakom kulisserna i detta unika projekt.
Få också ta del av de händelser som ledde till en livskris och att hon släppte allt och åkte till Laos för att arbeta med buddhistiska munkar. Ta del av de lärdomarna hon fick av att arbeta med världens rikaste människor till de som inte äger någonting. Förstå meningen med livet och vad som är viktigt. En insiktsfull yttre och inre resa som handlar om hur du kan leva annorlunda här och nu i ditt liv.
En underhållande, inspirerande, rörande och lärande föreläsning som bara Ewa i hela världen kan berätta om.

Ewa är Socionom, certifierad livscoach, författare, föreläsare och kursledare. Idag arbetar hon som professionell föreläsare, livscoach samt håller företagskurser i "Meditation för bättre business" i syfte att lära ledare och medarbetare medveten avkoppling.

Aktuellt! Den 1 november släpps boken
"Från ABBA till munkarna i Laos"
För att boka en föreläsning och höra historien innan boken kommer eller boka företagskursen "Meditation för bättre business"

Ewa Wigenheim medverkar i TV 4 nyhetsmorgon för att lära Soraya Lavasani och Peter Jihde att meditera i vardagen. April 2016.

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket