Admira ThunderPussy

KONTAKTA:

Admira ThunderPussy
Artist & Eventbolaget Saarinen & von der Lancken
G:a Brogatan 44
111 20
STOCKHOLM

»Hemsida

0735-07 07 77
0709-93 60 93


  • INFORMATION

Adam Risberg alias Admira ThunderPussy

Han är Sveriges längsta drag queen och vinnaren av "Årets Drag 2017"

Admira ThunderPussy, har med sin vassa tunga och oförlåtande humor visat, i allt från framträdanden över hela Europa till egenproducerade shower, hur mångfacetterat dragshow kan vara. Hon sjunger, dansar, mimar, underhåller och presenterar. Med lika många utseenden som talanger är hon kort sagt "The whole package!".

Dragshow

Behöver du underhållning till ditt evenemang? Admira Thunderpussy erbjuder förstklassig drag show anpassad efter dina behov - vare sig det gäller en födelsedagsfest hemma eller konferensen för hel företaget. Här är det bara din fantasi som sätter stopp för utformningen. Admira erbjuder allt från klassisk drag och parodier till pop-musik och mer avantgardistisk underhållning. Hör av dig nu med dina galna idéer så ser vi till att ordna en fabulös kväll.

Värdinna

Varför inte ha en värdinna i drag på ditt event eller klubb? Eller en drag queen med en rapp käft som toastmaster eller konfrencier? Förhöj feststämningen med Admira Thunderpussy som "Hostess" och ge dina gäster det där "lilla extra".

Föreläsning

Vad är drag? Vart ifrån kommer det? Varför är det viktigt? Ja, många frågor kan ställas om drag som term, koncept och subkultur. En föreläsning som tar dig på en resa inom drag show - sett från en dragshowartists ögon.

Sminkning

Har det äntligen blivit dags att testa på drag? Eller är du kanske bara nyfiken på hur du skulle se ut i en dragsminkning? Ta steget och låt Admira Thunderpussy renovera ditt ansikte och hjälpa dig att upptäcka din inre diva!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket