Johan Norén

KONTAKTA:

Johan Norén
Bokning: Totte Freidenfelt Agency
Stockholm

»Hemsida

0708-23 98 00


 • INFORMATION

Johan Norén föreläsare om stressens mekanismer och bjuder på värdefulla verktyg. Samt om Motivation & Inspiration som tema... 

Tack vare Johans fantastiska karisma, hans egna erfarenheter av utmattningssyndrom och långtidssjukskrivning och sedemera fördjupade kunskaper inom självledarskap, motivation och stress, når han åhörarna på djupet. Johan har verkligen levt sin historia och berör på så många plan...

Johan hjälper nu andra att förstå stressens mekanismer och varningssignaler. Under Johan Noréns föreläsning får du konkreta verktyg till att skapa en hållbar, frisk arbetsmiljö och samtidigt behålla en hög produktivitet.

På Johan Noréns föreläsningar får du:

 • Konkreta råd att applicera på vardagen och i arbetslivet. Allt för att uppnå mindre press/stress och istället få ökad glädje, kreativitet, energi, produktivitet och hållbarhet.

 • Johan Norén pratar utifrån egna erfarenheter samt samlad erfarenhet av möten med medmänniskor vilket gör föreläsningen extra berörande, relaterbar och personlig.

 • Johan blandar skratt med allvar och på ett enkelt sätt ger verktyg för att hantera och utveckla dina tankar för att nå verksamhetens kortsiktigas samt långsiktiga mål.

Träna för hjärnan - "Från utbränd och depression till Ironman och motivation"

Träna För Hjärnan är titeln på Johans inspirationsföreläsning om vilka fördelar som finns för hjärnan av fysisk aktivitet och betydelsen av att vårda det friska.

Föreläsningen belyser stressorer, symptom på stress och sannolika konsekvenser av långvarig stress samt hur man kan utbilda sig själv om hur man kan förebygga stressrelaterad ohälsa och bibehålla en hög produktivitet över tid.

Träna för hjärnan är även Johans träningskoncept. Johan har ansvarat för träning på flera olika träningscamper i Sverige och tränar företag, företagsledare, proffisionella fotbollspelare, hockeyspelare, skådespelare , artister i Sverige och USA där syftet är att skapa balans mellan mental anspänning och fysisk avslappning genom att ta kontroll över sina kroppar samt stretcha sina tankar om sig själva.

Följande ämnesområden arbetar Johan Norén med:

 • Symptom på obalans
 • Friskvård istället för sjukvård
 • Acceptera och gå vidare
 • Bitterhet
 • Nyfikenhet
 • Drömmar
 • Eget ansvar
 • Alfons Åbergs syndromet "Det gäller alla andra utom mig"

Kontakta Totte Freidenfelt som bokar mig, för mer info eller frågor!

skickaförfrågan-knapp-profil

 

1-ny-referensREFERENSER

"Johan Norén är den bästa föreläsare vi haft, och vi har haft många... "
/ Santa Maria

"Johan var helt fantastisk! Vi har aldrig haft så högt engagemang under en föreläsning tidigare. Han har förmågan att konkretisera, intressera och skapa igenkänning på ett otroligt sätt, baserat på den information vi tidigare har delat med honom. Det var både skratt, gråt och en otrolig motivationsboost som skickades till våra medarbetare. Fantastiskt är det enda vi kan säga. Otroligt bra! Åter igen. TACK!!!!"
/ Jenny Molander, HR Business Partner, Carlsberg Sverige AB

"På IKEA är våra medarbetare vår viktigaste resurs – Tack Johan för att du gav alla medarbetare på IKEA Borlänge en inspirerande föreläsning! Jag kan varmt rekommendera Johan, en föreläsare som på ett generöst och personligt sätt berör. Johan gav oss en kväll med mycket skratt, allvar, eftertanke, konkreta tips och fokus på möjligheten att skapa en hållbar hälsa".
/ Anna Wångmar, People and Culture Manager IKEA

''Men jag måste säga att vi är SÅ nöjda med Johan Norén, jag måste ge honom FEM Stjärnor! För hans insats, alla var helt lyriska. Man skulle vilja adoptera Johan till LTG så han fanns på plats hela tiden. ????''
/ Susanne Åkerberg, LTG Display

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket