Christian Åkesson | Imitatör, Komiker...

KONTAKTA:

Christian Åkesson
Markku - Artist & Eventbolaget Management
Hela Sverige!

»Hemsida

0735-07 07 77
0709-93 60 93


  • INFORMATION

CHRISTIAN ÅKESSON - KOMIKER KÄND FRÅN TV

BJUDER PÅ IMITATIONER OCH PARODIER

Christian Åkesson är en imitatör och komiker som bl.a. är känd från TVs 'Partaj' och 'Så mycket Roligare'. Under hösten 2020 sågs han även i Tv4s humorprogram Mumbo Jumbo. Christian är en komisk skådespelare, imitatör och sångare som ofta syns på TV och olika scener. Christian bokas idag även till företagsevent men bokas även som moderator och programledare / konferencier på konferenser.

expressen-getingar
"Åkesson lyckades riktigt bra, han gör en rad träffsäkra parodier"
/ Expressen

FÖRETAGSEVENT

IMITATIONER & PARODIER PÅ NÄSTA FÖRETAGSEVENT

Christian Åkesson är en träffsäker imitatör som garanterat får publiken att skratta och häpnas. Han är mest känd från TV där han på Kanal 5 medverkar i 'Partaj' och 'Så mycket Roligare'. Christians kanske mest kända imitationer är när han imiterar och gör parodi på bl.a Kjell Bergkvist, fotbollsmålvakten Isaksson samt Jimmie Åkesson... Se filmklippet nedan.

Men Christian syns inte bara på TV. Han bokas även flitigt till olika företagsevent, kick-offer och tillställningar.

SKRÄDDARSYDDA IMITATIONER

Vill Ni ha en skräddarsydd lösning till er företagssammankomst i form av imitationer och konferencier? Christian är en komiker som skräddarsyr imitationer på förslagsvis er egen chef eller VD och bjuder på garanterad skön stämning, humor, skratt och komik.

1-referens

"Christian bidrog verkligen till Telias stora Award fest med humor och professionalitet. Han levererade på scen och framkallade skratt med sina karaktärer. Rekommenderar honom varmt."
- Annie Lingstrand Consumer Services


Christian Åkesson bokas via Artist & Eventbolaget. Vänligen kontakta oss omm ni önskar boka en garanterat rolig komiker och underhållning på er kommande fest eller möte!

skickaförfrågan-knapp-profil

MODERATOR PÅ KONFERENSEN

MODERATOR PÅ KONFERENS, DEBATT OCH PANELER

Christian Åkesson är inte bara komiker och imitatör utan bokas även flitigt som moderator och programledare / konferencier på olika konferenser, debatter, paneler och Kick-offer.

1-referens

"Vi anlitade Christian som moderator till ett av våra event. Han är knivskarp och äger en närvaro som griper tag om publiken. Gör er själva en stor tjänst, använd Christians tjänster. Karln är mångsidig"
- Lokko&Robson Reklambyrå


1-ny-facebookFölj mej på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket