Göran Adlén

KONTAKTA:

Göran Adlén

»Hemsida

0708-56 02 93


  • INFORMATION

Boka Göran Adlén

"Med suveränt grepp om ord, bild och associationer botaniserar 2014 års Narrenpristagare lustfyllt i de trender och mekanismer, som styr och omskapar vår tid och ger en bild av hur framtiden kan komma att se ut. Är en av Sveriges absolut populäraste och mest efterfrågade föreläsare, alltid påläst och passionerad, förnyar sig hela tiden och blandar humor, allvar och kunskap."

— NARRENPRISETS MOTIVERING

Ständig förnyelse. Nya ämnen. Föreläser man om framtiden så går det inte att ha en föreläsning att åka omkring med. Det är därför som Göran har satt samman fyra olika föreläsningar, som kan hållas separat eller som kan mixas samman, beroende på vad ni som kund vill ha för något.

Stort engagemang
En föreläsning handlar inte bara om att stå på scen i fyrtiofem minuter eller en timma.
- Ett uppdrag handlar om research, kontakt med kund före uppdraget och att få kunden att känna sig lugn och trygg, säger Göran som tillsammans med SAJ skräddarsyr ett unikt upplägg.

- Jag som föreläsare har flera uppdrag i veckan, för kunden är det kanske det enda evenemanget för året. Den respekten visar jag mina kunder. Jag ringer eller mailar alltid kunden i god tid före, jag kommer i god tid före uppdraget, och gör en egen uppföljning efteråt.

Görans föreläsningar

• Glöm bort allt du lärt dig
Den bistra sanningen är att vår kunskap är gammal. Det goda är att det aldrig är försent att lära om. Idag gäller inte de gamla sanningarna längre. Glöm bort att du måste vara en stor aktör för att lyckas. Idag är det de små snabba och kreativa som är vinnarna.
Bygg in storytelling i allt du gör, och skapa effektiva snackbrands. Den digitala kommunikationen kommer att förändra allting. Här finns massor av möjligheter, men också många faror. Den här föreläsningen visar hur du kan nå framgång med sociala medier, men pekar också på farorna.

Göran tar upp: digital kommunikation, varumärken, sociala medier, framtidens marknadsföring, storytelling, försäljning, trender, inspiration och affärsutveckling.

• Extremservice
Om service, kundrelationer, framtidens kunder, mångkulturella samhället, sociala medier, motivation, inspiration och affärsutveckling...

• Trendspanarens manifest
Om trender, inspiration, marknadsföring, marknadskommunikation, varumärke, ledarskap och arbetsmarknad...

• Alla kan bli något utöver det vanliga
Om personliga varumärket, motivation, personlig utveckling, inspiration och digital kommunikation...

Görans styrkor;
- alltid påläst och passionerad
- förnyar sig hela tiden
- blandar humor, allvar och kunskap

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket