Mathias Erenius | Föreläsare

KONTAKTA:

Mathias Erenius
Stockholm

070-601 30 07


  • INFORMATION

Boka Mathias Erenius | Livet är lätt

Vår livssituation kan vara nog så svår men livet är ändå alltid lätt. Livet är som vädret ovan molnen - soligt. Där hittar du den där friheten som stannar tiden, tryggheten, kärleken, kreativiteten och modet. Där hittar du allt du så länge längtat efter. Det blir inte bättre än så.

Jag heter Mathias Erenius och är föreläsare. Min föreläsning heter Livet är Lätt.

Den där känslan av lätthet finns med oss hela tiden. Det är vår "fabriksinställning" som aldrig försvinner. Vi ägnar våra vuxna liv åt att hitta tillbaka till den men lyckas så sällan. Varför är det så? Svaret är att vi letar på fel ställen. Det handlar om de inre omständigheterna inte de yttre. Faktum är att vi inte ens behöver leta. Det du letar efter finns redan här. Det finns här nu! Det enda som står i vägen är dina tankar.

Jag är en fyrbarnspappa från Stockholm, det är det viktigaste. Att jag är jurist, varit föreläsare inom finansbranschen över 10 år, provat lyckan som ståuppare och arbetat som lågstadielärare stämmer också. Parallellt med detta livspussel har jag under drygt 20 år sökt mig inåt, gjort en inre resa med förhoppningen att hitta svar på de många frågor jag har. Jag fortsätter på min resa utan slut men känner en längtan att få dela med mig av de svar och insikter jag fått hittills.

Med humor och värme leder jag dig vidare mot ett enklare liv. Ett liv där ingenting nytt har hänt men allt är annorlunda.

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket