| 2018-08-28
Musik & Show

Köp biljetter till The Concept i Göteborg 2019

biljettknapp-köpbiljett-showtic1
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

biljettknapp-bokahotellpaket-nojesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter till The Concept i Göteborg 2019

Köp biljetter till The Concept en helt ny dinnerclub-upplevelse mitt i Göteborg från januari till den 21 december 2019. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

VAD ÄR THE CONCEPT?

En restaurang med show & nattklubb på Kungsportsplatsen i Göteborg

Dinner Club

The Concept är en Dinner Club som öppnar redan kl 19.00. Då är du välkommen att ta en drink i baren innan middag, show & underhållning drar igång. Intensiteten i kvällen ökar sedan stadigt för att fortsätta & kulminera i en nattklubbsupplevelse i spännande inredda lokaler.

Meny & mat

På The Concept har vi ingen satt meny. Vi tycker att det adderar till upplevelsen att inte veta för mycket innan kvällen. Du serveras dock en spännande flerrättersmeny komponerad av vår prisbelönte kock där ambitionen är att överträffa dina förväntningar. Med fantastiska råvaror välkomnar vi dig till en Shared Dining-upplevelse med hjärtat i detaljerna.

Show & underhållning

Medan du njuter av alla smaker som dansar på tallrikar, i burar & på fat, underhåller våra DJ,s, akrobater & artister dig på, & av scen. Utan att avslöja för mycket, kan vi säga att det kan bli både svindlande, brännande & vått.

Nattklubb

Nattklubben fortsätter efter att sista rätten avnjutits & guldfaten dukats av. Prova någon av våra välsmakande cocktails från vår drinkmeny – "Moas lilla röda", eller beställ ett glas Champagne i någon av våra barer.


emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015