| 2024-02-27

Köp biljetter till The High Society.

21-08-knapp-biljett-showtic-ny
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till The High Society.

  • Musik & show föreställning
  • The High Society
  • Hamburger Börs i Stockholm
  • 19 april till 27 april 2024
  • Köp endast biljetter Här

Köp biljetter till The High Society på Hamburger Börs i Stockholm, 19 april till 27 april 2024.

The High Society bjuder upp till dans på anrika Hamburger Börs.

Välkommen till en helkväll med The High Society. Underhållning i klassisk dinnershow stil, med härlig mat och dryck med efterföljande dans till liveorkester. En exklusiv kväll i sann Rat Pack anda till tonerna av odödliga hits från den fantastiska American song book. I en av de klassiska showerna på The Sands Hotel i Vegas utbrast Frank Sinatra, "- How did all these people get into my room?" ett citat som fångar den stämning som The Rat Pack's framträdande ofta bjöd på. Deras scennärvaro fick publiken att känna sig delaktig, inbjudna till festen, som att de verkligen befann sig 'in the room'. The High Society för traditionen vidare. Som vänner i över 30 år delar sångtrion Karl Dyall, Rennie Mirro, och Joachim Bergström en stor kärlek till The Rat Pack och deras musikskatt -The American songbook. Ackompanjerade av ett fantastiskt 5 manna band, väcker de nu liv åt den glansperiod då Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. underhöll och ägde världen. Låt The High Society svepa er med till till 60 talets Vegas och Dress to impress. .................................................................

KARL DYALL Inledde sin karriär som Streetdansare. Svensk mästare i breakdance blev han redan 1984. Sedan dess har Karl etablerat sig som en av Sveriges främsta underhållare både som skådespelare, sångare och koreograf.

JOACHIM BERGSTRÖM Sångaren som med två släppta soloalbum och Monica Zetterlund-priset på väggen har även blivit en välmeriterad musikalartist och skådespelare. Karriären spänner över snart 30 år i alla Sveriges största underhållningssammanhang.

RENNIE MIRRO Har många strängar på sin lyra! Med ett ursprung som belönad dansare vid Kungliga Operabaletten har karriären klättrat vidare som både sångare, skådespelare och programledare.

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket