NackaStrandsMässan

KONTAKTA:

NackaStrandsMässan
Marianne Wallberg
Augustendalstorget 6
131 26
Nacka
  • Stockholms Län

»Hemsida

0705-84 94 94
08-505 844 70


Maxkapacitet: 3000
Sittande matgäster: 3000

  • INFORMATION

NACKASTRANDSMÄSSAN

Välkommen till Stockholms mest personliga mötesplats!

EVENT, KONFERENS & MÄSSA
NackaStrandsMässan är en mäss- och eventarena med bokstavligen högt i tak... Ursprungligen fanns här en automobilfabrik i början av 1900-talet, som idag har förvandlats till en kreativ och inspirerande mötesplats för events, mässor och konferenser.

På NackaStrandsMässan finner du ett kalejdoskop av möjligheter. Bara fantasin sätter gränser. Vi har de allra bästa förutsättningarna, oavsett om du skall samla den lilla arbetsgruppen, stora företaget eller hela branschen.

FLEXIBLA LOKALER
Vi har inspirerande miljöer för alla tillfällen och sammankomster i form av våra unika fabrikslokaler på upp till 3000 kvm styck med gammal industrikaraktär till mindre konferensrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.

NYTT KÖK
Och som på de flesta lyckade tillställningar har mat och dryck en central betydelse.På NackaStrandsMässan har vi ett helt nytt kök, som ger oss möjlighet att servera galamiddagar för tusentals gäster. Vi har arrangerat allt från Postens Guldbrevsdagar till Julgalor och produktlanseringar för Volvo. Och mycket mer.

VÅRA MÅL
Ett viktigt mål är att skapa en hemtrevlig mötesplats oavsett storlek på ditt möte. Andra viktiga mål är att alltid bjuda på ett personligt bemötande, hög servicegrad och med kunden och kundens kund i totalt fokus.

Välkommen till NackaStrandsMässan, eller ring oss gärna så berättar vi mer!

/ Marianne Wallberg, CEO/VD Grundare och ägare till Stockholm Beer & Whisky Festival.
Driver NackaStrandsMässan sen 2013.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket