Wallmans / Wallmans på Turné

KONTAKTA:

Wallmans / Wallmans på Turné
Teatergatan 3
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-50 55 60 00


  • INFORMATION
  • KARTA

WALLMANS
1991 öppnades Wallmans på Teatergatan 3 i Stockholm. Istället för att bara erbjuda en traditionell scenproduktion eller en fin middag ute på krogen kombinerades de båda upplevelserna i det som numera kallas Dinnershow. Konceptet består inte bara av fantastisk underhållning framförd av begåvade artister utan startar redan när man kliver in i lokalen. Maten, drycken, lokalen, artisterna, servicen och underhållningen integreras till en fantastisk helkvällsupplevelse. Hos oss är alla stjärnor!

Konceptet har sedan 1991 utvecklats och expanderat genom nyöppningar både i och utanför Sverige. Wallmans finns nu i Stockholm, Helsingborg, Åre, Köpenhamn och Oslo.


WALLMANS PÅ TURNÉ
Sveriges mesta turnerande succédinnershow rullar, efter att ha dragit fulla hus i hela landet, vidare med nya artister och ny show! En produkt som sedan starten för elva år sedan hela tiden utvecklas på alla tänkbara sätt. Årets upplaga bjuder som vanligt på en kavalkad av de bästa numren från Wallmans Nöjens olika showpalats i Sverige, Norge och Danmark.

Här får Du den unika möjligheten att inte bara titta och lyssna på dina idoler, utan även komma nära artisterna och samtala när de kommer till ditt bord för att servera Ditt vin eller duka av. Dagens och morgondagens stjärnor har ofta tänts i dessa shower.WALLMANS NÖJES - MED PASSION FÖR UNDERHÅLLNING
Wallmans Nöjen är ett av Sveriges ledande företag inom nöjesupplevelser och integrerad kvalitetsunderhållning. Grunden till koncernen lades redan 1956 av Hasse Wallman. Sedan 2009 ingår Wallmans Nöjen i 2E Group. Wallmans Nöjen var först i Sverige med det succéartade konceptet Dinnershow där gästerna serveras en helkväll med såväl mat som underhållning.


Välkommen att kontakta oss för närmare information eller bokning!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket