Hotel Plaza, Västerås

KONTAKTA:

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
721 09
VÄSTERÅS
  • Västmanlands Län

»Hemsida

021-10 10 10


Maxkapacitet: 200
Sittande matgäster: 200
Största mötesrum: 65
Antal bäddar: 406

  • INFORMATION
  • KARTA

VÄSTERÅS HÖGSTA HOTELL

Hotel Plaza i Västerås! Stadens högsta och största hotell med totalt 203 rum och sviter samt konferenslokaler. Systerföretag med Aros Congress Center.

VI KAN MÖTEN

Hos oss finns mer än hjärterum...
Hotel Plaza tillsammans med Aros Congress Center är en komplett mötesanläggning byggd för effektiva möten vare sig ni är 2 eller 1000 personer. Vi erbjuder över 40 mötesrum i olika storlekar för konferenser, kongresser, fester och andra mötesevenemang. Hos oss får du en egen koordinator och tillgång till våra tekniker som hjälper dig med dina behov före, under och efter arrangemanget. Nyttja vår kunskap och erfarenhet för att förverkliga dina idéer.

Välkommen att kontakta oss så hjälps vi åt att planera ert nästa möte, fest eller konferens!

Hotel Plaza är Västerås modernaste och häftigaste hotell beläget centralt i Västerås, endast tre minuter gångväg från centralstationen. First Hotel Plaza har genomgått en otrolig förvandling med totalrenoverade rum. Med sin nya klassiska lobbybar är hotellet en spännande mötesplats för såväl hotellgäster som stadens invånare. Även reception, lobby och frukostmatsal har med den nya lobbybaren en dynamisk miljö för varje tillfälle. För den som reser med bil finns ett allmänt parkeringsgarage med direkthiss till hotellreceptionen.

Hotel Plaza i Västerås - en mötesplats mitt i Västerås City
Vi är en mötesplats för såväl västeråsare som hotellets gäster. Plaza är stadens högsta och största hotell med totalt 203 rum och sviter. Med endast tre minuters gångväg till centralstationen ligger hotellet på bekvämt avstånd om du kommer med tåg eller buss. För den shoppingsugne erbjuder Västerås 5 shoppinggallerior i city och 2 stora köpcentrum strax utanför staden. Det finns även fina möjligheter till golf och andra aktiviteter i området runt Västerås.

Konferens
På Hotel Plaza erbjuder vi dig som konferensgäst ypperliga möteslokaler och konferensrum. I våra lokaler ryms allt från den lilla gruppen på 2-3 personer till 65 personer i vår största lokal. I lokalerna finns all teknisk konferensutrustning ni behöver samt fri tillgång till internet, godis, vatten och frukt. Måltider serveras i vår restaurang Karlsson på Taket på våning 23. Vid större sällskap serveras middagen i Karls Krog.

Restaurang, Fest & Skybar
Lobbybaren är en möteplats som ändrar karaktär i takt med dygnets timmar och stundens gäster - lobbybaren är en dynamisk miljö som passar varje tillfälle. Skybar är baren där utsikten är lika fantastisk som drinkarna. Du hittar den på våning 24. Njut av vyerna över stad och sjö samtidigt som du dricker härliga cocktails.

Varmt välkomna till Hotel Plaza i Västerås!

Skickaförfrågan1-160

» Läs mer om Aros Congress Center

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket