Estrad Arena

KONTAKTA:

Estrad Arena
Bryggaregatan 2
441 30
Alingsås
  • Västragötalands Län

»Hemsida

0322-644 850


Gästantal: 2800
Sittande matgäster: 500
Antal mötesrum: 9

  • INFORMATION

Välkommen till Estrad – Den centrala mötesplatsen för dina Evenemang och Konferenser

Hos oss på Estrad i centrala Alingsås kan du skapa minnesvärda möten och upplevelser. Vår arena är idealisk för olika evenemang, kultur, sport, näringsliv, konferens, kongress och mässor.

Kapacitet:
Maxkapacitet idrottsevenemang: 2800 pers
Konsert / evenemang / konferens: 2300 pers
Sittande matgäster: 500 pers
Antal mötesrum: 9 st

Flexibla och Anpassningsbara Lokaler

Estrad är designad för att möta olika behov med flexibla lokaler. Våra utrymmen inkluderar allt från intima mötesrum till stora salonger som kan husera upp till 2800 personer. Vår toppmoderna tekniska utrustning säkerställer att ditt evenemang blir en framgång.

Teknik och Faciliteter

Våra ljusa och välutrustade konferenslokaler har högkvalitativ ljud- och bildteknik, snabb och pålitlig Wi-Fi samt avancerade presentationsverktyg. Vår personal är alltid redo att hjälpa till med teknisk support. För större evenemang har vi partners som väl känner till huset och kan installera ljud & ljus.

Service och Support

Våra konferensvärdar finns till hands för att säkerställa att varje detalj tas om hand. Erbjuder omfattande stöd genom hela planeringsprocessen, från idé till genomförande. Vi finns på plats under hela er vistelse hos oss.

Mat och Dryck

Estrad har samarbete med restaurang i huset som förser våra gäster med allt från frukost, fika till konferenslunch till 3-rättersmeny och dryckespaket. En noga komponerad meny är framtaget tillsammans med restaurangen. Oavsett om du föredrar en lyxig trerättersmiddag, en avslappnad BBQ eller en elegant mingelbuffé, har vi något för alla smaker.

Aktiviteter och Underhållning

För att göra ditt evenemang ännu mer minnesvärt erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter och underhållning. Vi har ett stort nätverk av föreläsare, musiker, artister, DJ, konferenciär för att göra er tillställning minnesvärd.

Centralt Läge och Enkel Tillgänglighet

Estrad är bekvämt belägen i hjärtat av våra omgivande städer, med enkel tillgång till kollektivtrafik, hotell och andra bekvämligheter. Våra besökare kan njuta av en smidig upplevelse från ankomst till avfärd, och vi erbjuder även parkeringsmöjligheter för de som väljer att köra i vårt eget parkeringsgarage.

Hållbarhet och Miljömedvetenhet

Vi strävar efter att göra våra evenemang så miljövänliga som möjligt. Estrad är designad med hållbarhet i åtanke, och vi erbjuder en rad miljövänliga alternativ, från återvinningstjänster till energieffektiv teknik. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan och stödja hållbara evenemangslösningar.

Välkommen till Estrad! Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision. Vi ser fram emot att vara din partner i framgång!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket