Magasin 9 Stockholm

KONTAKTA:

Magasin 9 Stockholm
Johan Tornblad
Frihamnsgatan 68
115 56
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

070-656 10 15


Gästantal: 3700
Sittande matgäster: 1500
Största mötesrum: 3700

  • INFORMATION
  • Veckans Vykort
  • KARTA

MAGASIN 9 - EN UNIK MÄSSLOKAL & EVENTLOKAL I STOCKHOLM

Magasin 9 är en av Stockholms främsta och oändligt flexibla eventlokaler, perfekt som festlokal, konserthall, utställningshall, mässlokal, eventhall för kongresser eller för mässor, galamiddagar, banketter och konferenser m.m.

Vi finns i expansiva Frihamnen. Lokalens öppna ytor ger oss som arrangör en mängd möjligheter att bygga upp flera spännande miljöer för gästerna att uppleva under kvällen. Rymden i lokalen gör det möjligt att bygga fantastiska entréer och vi kan tyga av för att skapa unika miljöer för mingel, barhäng & dans.

200 - 3700 personer

2400 m2 fri golvyta

7 m fri takhöjd till tak

1,2 ton bärkraft

2400 kvadrat golvyta med oändliga möjligheter
Lokalens höga trendkänsla, luftiga miljö och flexibla ytor skapar oanade möjligheter och goda utsikter för framgångsrika möten. Eventlokalen Magasin 9 ligger i Frihamnen, 10 minuter från Stockholms city och har goda parkeringsmöjligheter samt närmaste busshållplats på 200 meters avstånd.

Vi har lång erfarenhet av att skapa olika typer av event och om ni önskar hjälper vi er gärna från första planering till slutförande. Underhållning, teknik, mat, dekoration och personal är delar av ert event som vi koordinerar för en lyckat tillställning!

Vi har över 2 400 kvadratmeter utställningsyta / mässyta till din tjänst. Flexibiliteten är en fördel och vår erfarenhet en annan. Allt är möjligt!

EVENT, KONFERENS, KONSERT & KONGRESS
Ett event är ett bra verktyg för interaktion och samverkan! Med möten, upplevelser och middagar bygger vi gemenskap och ni skapar framgångsrika relationer... Genom åren har många firmafester, konferenser, kongresser, konserter, filminspelningar, utförsäljningar, mässor och mycket mer ägt rum i Magasin 9!

ÖVERNATTNING / LOGI
Vårt nära samarbete med Hotell Ariadne gör att vi kan erbjuda våra gäster logi och övernattning inkl. transporter mellan hotellet och Magasin 9.

MÄSSOR
Ta chansen att visa upp dina produkter/tjänster i Magasin 9! På få dagar möter du mängder av prospects på ett bekvämt sätt. Vi skräddarsyr mässan efter era önskemål och omvandlar våra lokaler till en perfekt mässlokal!

Kontakta oss för mer information och bokning!
/ Johan Tornblad, Magasin 9

skickaförfrågan-knapp-profil

magasin9-5

2VeckansVykort-Magasin9-1

10 mars-23

I MAG INE 9

You may say I'm a Dreamer

But I'm not the Only one

Sharing with You another
unforgettable moment Imagasin9

UNLIMITED POTENTIAL UNBELIEVABLE EVENTS


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket