Kolmården

KONTAKTA:

Kolmården
Parks and Resorts
Vildmarkshotellet
618 92
KOLMÅRDEN
  • Östergötlands Län

»Hemsida

010-708 70 00


Gästantal: 2000
Sittande matgäster: 700
Största mötesrum: 1800
Antal bäddar: 400

  • INFORMATION
  • KARTA

Välkommen att boka er konferens, event eller spännande personalaktiviteter på Kolmården. Vi erbjuder även nyrenoverade konferenslokaler och övernattning på Vildmarkshotellet...

Konferenser som passar alla
Att konferera på Vildmarkshotellet är speciellt; här finns naturligtvis allt du förväntar dig, som rymliga, nyrenoverade konferenslokaler, god mat och dryck, bekväma sängar och modern utrustning. Men vårt trumfkort är ändå djuren på Kolmården och våra aktiviteter där du får komma djuren nära. Vilda Möten med t.ex. delfiner och lejon är det som lyfter konferensen från det ordinära till det spektakulära.

Det spelar ingen roll om ni är flera tusen eller bara några stycken; på Kolmården finns möten som passar för alla!

Matupplevelser - en del av konferensen
På Vildmarkshotellet är maten och drycken enormt viktiga för att kunna erbjuda dig som gäst en helhetsupplevelse och en röd tråd under din vistelse. I vårt kök lagas mycket mat under många timmar, så det är därför enormt viktigt för oss att arbeta långsiktigt och med kvalitét i fokus.

Vildmarkshotellet
Vildmarkshotellet välkomnar med ett varmt afrikanskt tema - året runt! Alldeles intill djurparken, med vacker utsikt över Bråviken, ligger Vildmarkshotellet. Vildmarkshotellet är både ett konferenshotell och ett av Sveriges mest barnvänliga familjehotell.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket