Anders Mårtensson | Imitatör & skådespelare

KONTAKTA:

Anders Mårtensson

»Hemsida

070-650 54 22


  • INFORMATION

ANDERS MÅRTENSSON | Imitatör, komiker, skådespelare

Boka Anders Mårtensson till höstens event och få besök av "Körberg", "Kungen", "Stänkaren" och många fler ur Anders persongalleri. Anders är en driven underhållare och glädjespridare och Ni har sett honom i Partaj, Klassfesten och Heleniushörna m.m.

Anders Mårtensson - imitatör, komiker och skådespelare med musikaliska förtecken! Allt från turné med Riksteatern till gala och middagsunderhållning för större och mindre sällskap.

Stänkaren, Kungen, Tommy Körberg, Edward Blom, Zlatan och Kalle Moraeus är några av de folkkära figurer som Anders gestaltar med kuslig precision på scen och i TV.

Partaj, Så mycket roligare och Solsidan är några av de TV-program han medverkat i senaste åren. Även i Klasskampen när Körberg mötte sej själv i Anders skepnad. I höstas dök han upp som Stänkaren Hellenius Hörna när Peter Haber var gäst.

Anders är en mångsidig och rutinerad underhållare och anlitas även som konferencier vid olika arrangemang och galor. Han samarbetar med olika musiker och är en välrenommerad glädjespridare.

Aktuell just nu också som skådespelare i feelgoodfilmen Andra Akten på bio.

Anlita mej som underhållare och även som moderator eller en kombination!

På återhörande!
/Anders Mårtensson

Skickaförfrågan1-160

"Carola VS Tommy" i musikaliskt möte!
Anna Werner som Carola VS Anders Mårtensson

1-ny-facebookFölj mej på Facebook

1-ny-instagramFölj mej på Instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket