| 2019-09-13
Musik & Show

Köp biljetter till Grease the Musical, Sverigeturné

2biljettknappNY-ticketmaster
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter alt, hotellpaket till Grease the Musical

Datum och Plats / Ort

3 januari 2021, Halmstads Teater, Halmstad
4 januari 2021, Fortnox Arena, Växjö
5 januari 2021, Cirkus, Stockholm
6 januari 2021, Cirkus, Stockholm
8 januari 2021, Karlstad CCC
16 januari 2021, KalmarSalen, Kalmar
17 januari 2021, De Geerhallen, Norrköping
22 januari 2021, Arena Skövde

Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.

När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.

Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, You´re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg , visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till musikalen som inkluderar biljett och boende på hotell i centrala Malmö. Se alla tillgängliga datum och valbara hotell nedan.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket