Edsbacka Krog

KONTAKTA:

Edsbacka Krog
Sollentunavägen 220
191 35
Sollentuna
  • Stockholms Län

»Hemsida

08 - 122 089 80


Gästantal: 100
Sittande matgäster: 100
Största mötesrum: 100

  • INFORMATION

Välkommen till Edsbacka Krog i Sollentuna!

Edsbacka Krog, den vita pärlan vid den natursköna Edsviken. Restaurangen har anor från 1626 och har alltid varit belägen där vägar möts. Tjugofem minuter från Stockholm City, tjugo minuter från Arlanda och fyrtio minuter från Uppsala.


FEST & EVENEMANG

Välkommen att boka in fester, födelsedagsfirande, bröllop, minnesstunder och jippon på Edsbacka Krog i underbara lokaler med riktigt bra mat, professionell & varm service samt en härlig utsikt över Edsviken och dess park.


KONFERENS & MÖTE

Glöm tråkiga mötesrum - sporra teamets kreativitet i historisk miljö med slottsparken som inramning!

Edsbacka Krog erbjuder möten att minnas i en rogivande och inspirerande miljö med ett oslagbart läge med närhet till såväl Stockholm City, Arlanda och Uppsala. Varför inte byta flygplatsens eller hotellets konferensrum mot ett möte i en avkopplande och naturnära, men ändå närbelägen miljö?

Våra eleganta mötesrum i vårt anrika och stilfullt renoverade 1700-talshus erbjuder utsikt över parken och Edsviken för hel- eller halvdag med den teknik som behövs. Goda parkeringsmöjligheter finns i närheten.


BRÖLLOP OCH VIGSEL

Edsbacka Krog erbjuder fantastiska möjligheter till ett drömbröllop med slottsparken och de natursköna omgivningarna som omfamnar er stora dag. Oavsett årstid, alltid lika naturskönt!


JULBORD PÅ EDSBACKA

Med premiär 24 november-22 och hela vägen fram till jul serverar vi klassiskt julbord på Edsbacka Krog.

Det nya teamet under ledning av köksmästare Pedro Garcia erbjuder i år ett nytt, smakfyllt traditionellt julbord med magnifik inramning med utsikt över Edsviken och Edsbergs slottspark.

Vårt julbord kännetecknas av svenska smaker och vi dukar upp med allehanda sillar, laxar, prinskorvar, köttbullar, julskinkor, risgrynsgröt och ett dignande dessertbord - plus allt annat som hör hemma på ett äkta julbord!


SILVIAPAVILJONGEN

Välkommen till Paviljongen, vår vackra matsal med utsikt över Edsvikens park och vatten. Paviljongen är en stor ljus inglasad lokal med högt tak som lämpar sig perfekt för fester, födelsedagar, bröllop och andra specialevenemang.

I lokalen finns det högtalare för bakgrundsmusik. Önskas extra utrustning eller levande musik kan vi rekommendera uthyrningsföretag samt musiker. Egen garderob finns.

Här välkomnar vi sällskap på upp till sittande 80 gäster.

Under sommaren är vår terrass ett självklart val med härliga rätter från kolgrillen och svalkande drycker från Bengans Bar. Här finns även plats för fyrbent sällskap.


Varmt välkomna till Edsbacka Krog!

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket