Daniel Donlind | Föreläsare, viljestyrka, motivation...

KONTAKT:

Föreläsare Daniel Donlind
Malmö/ Hela Sverige

Hemsida
0739-09 87 96


 • INFORMATION
 • REFERENSER

FÖRELÄSAREN DANILE DONLIND | INSPIRATION, MOTIVATION & VILJESTYRKA

Daniel Donlind är flerfaldig svensk mästare i boxning och har lärt sig vad viljan kan åstadkomma.  I dag är Daniel Donlind en energisk och skicklig föreläsare som lockar till både skratt och eftertanke. Han brinner för att förmedla motivation, inspiration och hopp till dem som har tappat gnistan eller riktningen i livet – kanske även med hjälp av lite salsadans! Han föreläser om viljestyrka, willpower, motivation och inspiration...

Daniel har ett riktigt pannben och ger aldrig upp. Hans livsmotto sen barnsben är "En tupp ger aldrig upp". Tack vare sin viljestyrka / willpower isåväl arbetslivet som i sin idrottskarriär lyckades Daniel Donlind bli toppsäljare på flera säljbolag och lärde sig ett nytt språk på 3 månader. 


FÖRELÄSNING 1 | Willpower

Bygg upp din viljestyrka!
Har du varit på en målföreläsning? Det spelar ingen roll, för det är din viljestyrka som styr om du kommer att lyckas med dina mål. Vi är jättebra på att sätta upp mål.  Vi går på kurser. Vi läser böcker om det,  och vi vet precis vad vi behöver göra för att nå dem. Men hur kommer det sig att 95 % av alla nyårslöften är brutna redan innan februari? Problemet är inte brist på mål, utan brist på viljestyrka / willpower. Daniel Donlind hjälper oss att ta oss igenom motgångarna som brukar suga motivationen ur oss och visar hur vi kan hitta ny drivkraft som tar oss framåt. Den här föreläsningen vänder sig till alla som har något de vill uppnå.

Den här föreläsningen handlar om att öka sin willpower och att träna upp den för att nå sina mål. Om du inte har någon grundläggande viljestyrka, då spelar inte målen någon roll. En riktig energiboost i föreläsningsformat!

Det här har Daniel själv åstadkommit med hjälp av Willpower?

 • flerfaldig svensk mästare i boxning
 • lärde sig nytt språk på 3 månader
 • blev språklärare trots dyslexi
 • toppsäljare på samtliga säljbolag
 • utnämnd till årets guide för bäst service
 • från anställd till egenföretagare

FÖRELÄSNING 2 | Från gatan till rampljuset

Från gatan till rampljuset är ett rykande framträdande med boxningsmästaren. I denna spännande föreläsning delar Daniel Donlind med sig av sin inspirerande resa från slagkämpe på gatan till flerfaldig mästare inom svensk boxning. Han föddes och växte upp i en miljö där chanserna aldrig erbjöds. Vändpunkten kom när han fick chans att boxas för instruktören och Malmölegenden, Dialy Mory Diabaté även kallad "Dallas", på Malmö boxningsklubb i Rosengård.

Daniels resa berör och visar på de motgångar han har kämpat sig igenom, tack vare hans envishet att aldrig ge upp. Han lägger fokus på det viktiga i livet och synliggör ämnen som inte alltid syns. Denna föreläsning berör på många sätt och han tar även upp viktiga ämnen som är igenkännande.


INSPIRATION & MOTIVATION ATT UPPNÅ SINA PERSONLIGA MÅL

Daniel utgår från Malmö men föreläser och bokas mycket till olika företag ute i landet, men även ute i Europa. Daniel Donlinds föreläsningar är intressanta, inspirerande, motiverande och tankeväckande och han ger verktyg och nycklar till hur man uppnår motivation och sina uppsatta personliga mål. Daniel är en inspirerande talare, lagom kaxig och lagom ödmjuk. Han bjuder publiken på en riktig Aha upplevelse!

FRAMGÅNGSFAKTORER I ARBETSLIVET

Föreläsaren Daniels resa berör. Han föreläser om motgångar som han har kämpat sig igenom. Tack vare hans envishet och viljestyrka har han aldrig gett upp. Daniel tillämpade samma framgångsfaktorer i arbetslivet och blev toppsäljare på samtliga säljbolag som fältsäljare, telefonförsäljning, account manager och gick från två-språkig till fyra-språkig. Idag är Daniel egen företagare, föreläsare och en förebild som inspirerar andra runt om i Europa.

FÖRELÄSER PÅ FLERA SPRÅK

Daniel föreläser på Svenska, Engelska och Spanska.

BOKAS TILL KICKOFF, FRUKOSTMÖTEN, KONFERENS, HAPPENINGS, JULFEST...

Föreläsaren Daniel Donlind bokas ofta till kickoff, frukostmöten, konferens, happenings, julfester och även sommarfester... Hans inspirerande föreläsningar bjuder publiken på många Aha upplevelser som i sin tur skapar och skapar motivation och viljestyrka att själv lyckas.

GRIPANDE LIVSHISTORIA

Föreläsaren Daniel bjuder på sig själv och sin livshistoria, och är ett levande exempel på hur bra det kan bli med en stark målbild. Han har bott runt om i världen och jobbat som bland annat spansklärare, coach, säljare och reseledare där han blev utnämnd till "Årets reseledare för bäst service".

FÄNGSLAR SIN PUBLIK

Med en intressant och charmig berättelse fängslar Daniel sin publik. Han lägger fokus på det viktiga i livet och synliggör ämnen som inte alltid syns. Och får han chansen, bjuder han upp till lite skön salsadans på scenen. Det helar nämligen det med.

PÅ TV

Nyligen har Daniel Donlind varit med i TV4 programmet 'Malou efter Tio' där Malou von Sivers intervjuade Daniel och 'Pappa Dallas'. I programmet dansade de även salsa framför TV-kamerona. Daniel har även ett samarbete med programledaren Sofia Rågenklint i ett nytt TV program på SVT.

REFERENSER

Under fliken Referenser på denna sida, kan du läsa om hur hans publik talar om Aha upplevelse, inspirerande, fantastisk prestation, fängslande, övertäräffade våra förväntningar, lagom kaxig och lagom ödmjuk...

NÅGRA AV MINA FÖRELÄSNINGS-ÄMNEN:

 • Inspiration
 • Motivation
 • Viljestyrka
 • Rätt Inställning
 • Mål och Drömmar
 • Utmaningar
 • Framgångsfaktorer
 • Självkänsla
 • Personligt ansvar
 • Utanförskap
 • Den bekväma zonen
 • Förändring
 • Utmana dig själv

Här nedan kan du se ett filmklipp om och med mig. På Hemsidan finner du ännu mer fakta och bilder.


 Varmt välkomen att kontaktamig för närmare information!
/MVH Daniel Donlind, föreläsare, boxningsmäsare & salsakung

 

1-facebookGilla mig på Facebook

1-youtubeSe mig på Youtube

 

REFERENSER:

1-referens

"En fantastisk prestation, en inspirerande story och en massa energi, wow vilken upplevelse det var att få ha Daniel Donlind på scen när vi på Erik Olsson förberedde oss inför 2017 tillsammans! Daniel gav inte bara energi, han fick också en att tänka på ett och annat samt gav tips på små förändringar man kan göra för att få de stora framgångarna!"
/ Erik Olsson

1-referens

"Daniel är en fantastisk föreläsare som har gått igenom mycket i sitt liv. Vi har haft fördelen att fått jobba med Daniel under en period av hans liv och man märkte direkt att Daniel har en "historia" att berätta. Därför så tyckte vi att det var passande att ta in Daniel som föreläsare för Skånes samtliga chefer. Detta i en period som är extremt stor och viktig för oss, nämligen julhandeln. Daniel gav alla en "aha upplevelse" och vi känner att allt verkligen är möjligt. Detta kommer garanterat påverka vårt resultat i positiv riktning. Stort tack Daniel för en väldigt inspirerande och intressant föreläsning"
/ Elgiganten

1-referens

" Daniel Donlind gav oss en fantastisk inblick i hans resa vilket inspirerade oss alla väldigt mycket. Han har en förmåga att fånga publiken med sin berättelse och lyckas hitta en naturlig koppling till lärande, personlig utveckling och att bestämma sig för att lyckas med sina mål "
/ IKEA

1-referens

"Det känns nästan konstigt att kalla vår senaste föreläsning för just en föreläsning. Vi skulle bättre beskriva den som ett rykande framträdande. Föreläsaren Daniel Tuppen Donlind höll nämligen igång hela rummet i ca 1 timme med sin explosiva repertoar. Ett stort tack till Daniel ."
/ Planör

1-referens

" Daniel Donlind överträffade våra förväntningar och gav ett mycket strakt och bra intryck. Föreläsningarna blev verkligen inspirerande och engagerande. Daniel fick fram detta genom att bjuda på sig själv och berätta om egna erfarenheter som visar att allt är möjligt om man bara vill! Därför vill jag rekommendera Daniel till alla som behöver en inspirationskälla för ungdomar, medarbetare, säljorganisationer och andra!"
/Språkservice

1-referens

"Daniel Donlind är en unik föreläsare. Om mina säljare inte visste vikten av att sätta mål tidigare så vet dem det nu. Daniels inspirerande livsresa är ett bevis på hur viktigt det är att kämpa för att lyckas. Daniel fick oss alla att inse att man som säljare inte ska tänka tillbaka på när man var som bäst utan att sträva efter att bli det igen och bli ännu bättre än var man var igår. Vi på Tele2 vill tacka Daniel för att ha kommit och delat med sig av sina motgångar och framgångar, fantastisk föreläsning".
/ Tele2

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015