| 2023-04-26

Köp biljetter till Två och en Steinway

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia

Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till Två och en Steinway.

  • Musik föreställning
  • Två och en Steinway
  • Rival i Stockholm
  • 16 oktober till 29 november 2023
  • 14 oktober 2023 på Örebro konserthus
  • 24 oktober 2023 på Konserthusteatern i Karlskrona
  • Köp endast biljetter

Köp biljetter till Två och en Steinway på Rival i Stockholm, 16 oktober till 29 november 2023. 14 oktober 2023 på Örebro Konserthus och 24 oktober på Konserthusteatern i Karlskrona.

I höst gästas Teater Rival av Jan Lundgren - en av våra främsta jazzpianister och kompositörer. Under åtta exklusiva kvällar bjuder han in några av Sveriges främsta artister och musiker till konsertföreställningen Två och en Steinway.

Kvällarna kommer att bjuda på unika musikaliska möten, roliga samtal och ett och annat guldkorn. Varmt välkomna!

Konsertdatum
16 & 17 okt - Lill Lindfors & Nils Landgren
18 okt - Linnea Henriksson & Bengan Janson
13 nov - Siw Malmkvist & Viktor Norén
14 nov - Alba August & Tommy Körberg
15 nov - Moonica Mac & Jojje Wadenius
28 nov - Niklas Strömstedt & Hemlig gäst!
29 nov - Edda Magnason & Mikael Wiehe

Konsertföreställningen "Två och en Steinway" bygger på det klassiska musikprogrammet Två och en flygel som sändes på SVT från mitten av 70-talet och vidare ända fram till slutet av 90-talet vilket byggde på samtal och musik mellan pianisten Bernt Egerbladh och många av våra mest folkkära artister och kulturpersonligheter.

– Det känns spännande att få möjligheten att ta upp en fortsättning på det legendariska programmet Två och en flygel som Bernt Egerbladh en gång skapade. Jag gör det på mitt sätt och det är fantastiskt roligt att få fortsätta på Rival efter succén på Maximteatern hösten 2022. Artisterna som gästar mig tillhör alla mina favoriter, så jag ser verkligen fram emot våra samtal och musicerande tillsammans" säger Jan Lundgren.

Om Jan Lundgren
Jan Lundgren är konstnärlig ledare för Ystad Jazzfestival samt för den legendariska jazzklubben Montmartre i Köpenhamn. Redan vid fem års ålder tog han pianolektioner och visade sig vara en talang. Till en början höll han sig till den klassiska musiken, men i slutändan var det jazzen som tilltalade honom mest. Vid 20 års ålder började han studera på musikhögskolan i Malmö. Karriären tog fart och det dröjde inte länge innan han uppträdde med både svenska och amerikanska jazzlegender.
Som pianist och kompositör har Jan varit en av pionjärerna att frigöra europeisk jazz från den amerikanska och banat väg för generationer av musiker som följt efter honom. 1996 gav han ut debutalbumet "Conclusion" och har sedan dess släppt ett 50-tal album och medverkat i en rad olika projekt med framstående musiker över hela världen.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket