Sala Silvergruva

KONTAKTA:

Sala Silvergruva
Drottning Christinas väg
733 36
Sala
  • Västmanlands Län

»Hemsida

0224-67 72 60


Maxkapacitet: 100
Sittande matgäster: 100
Största mötesrum: 100
Antal bäddar: 35

  • INFORMATION
  • KARTA

KONFERENS & MÖTE DJUPT NERE I GRUVAN

För företag och grupper erbjuder vi ett fint och mycket annorlunda set med upplevelser. Se bara här:

KONFERENS I GRUVAN
Vi vågar påstå att vi är ganska unika, som kan erbjuda er konferensgrupp ett möte på djupet - bokstavligt talat! I den rustika men samtidigt mysiga Gästabudssalen på 155 meters djup ställer vi fram fika och ordnar med det som behövs till er konferensgrupp. Detta blir garanterat en annorlunda upplevelse för deltagarna! Om det finns WiFi och projekter? Självklart!

Naturligtvis erbjuder vi också konferens i våra fina 1800-talsbyggnader ovan jord, om så hellre önskas.

EVENT UNDER JORD
Ta med jobbarkompisarna, vännerna eller släkten på en annorlunda och spännande upplevelse - 155 meter ner i Sala Silvergruva! Här kan du boka in gänget på Eld & Öl: en underjordisk afterwork, gå på Gästabud med klassikern ärtsoppa och punsch – eller varför inte lyxa till det ordentligt med en trerätters Silvermiddag, där gruppen dessutom tas emot och underhålls av ett värdpar från 1800-talet? I samtliga eventpaket ingår en guidad visning av gruvan.

GUIDADE GRUVVISNINGAR
En äventyrlig vandring ner i berget via de forna gruvdrängarnas orter är en speciell upplevelse. Dessutom kryddas den med guidens intressanta berättelse om hur livet var förr när "Rikets Skattkammare", som Gustav Vasa kallade gruvan, fortfarande var i drift. Flera olika visningsalternativ finns: från 1 timme upp till hela 4 (!) timmar under jord.

ÖVERNATTNING
I Gruvgårdens B&B, som ligger mitt i gruvområdet, har vi 35 bäddar för övernattande konferens- och eventgäster. Boendet är inrett helt i vintagestil, för att gästerna ska får den där genuina känslan av "förr i tiden". Huset byggdes för 100 år sedan för att inkvartera just gruvarbetare. Dock kom det aldrig till användning för övernattning, eftersom gruvdriften lades ner – inte förrän 100 år senare, vill säga.

Vi hälsar er varmt välkomna till oss på Sala Silvergruva!
Läs mer och boka på vår hemsida.

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket