Sala Silvergruva

KONTAKTA:

Sala Silvergruva
Drottning Christinas väg
733 36
Sala
  • Västmanlands Län

»Hemsida

0224-67 72 60


Maxkapacitet: 100
Sittande matgäster: 100
Största mötesrum: 100
Antal bäddar: 35

  • INFORMATION
  • KARTA

 BOKA KONFERENS, ÄVENTYR & BRÖLLOP i SALA SILVERGRUVA

Vi erbjuder både privata grupper och företag visningar långt ner i våra gruvor men även aktiviteter och en spännande höghöjdsbana. Du är även välkommen till oss för konferens, fest, bröllop och olika evenemang.

KONFERENS, MÖTEN, MÄSSOR & EVENTS
Sala Silvergruva kan även erbjuda en mycket annorlunda miljö för ert möte, kick-off, mässa eller event. Den vackra och storslagna gruvmiljön ger fantastiska möjligheter till spännande, kreativa och inspirerande möten och företagsarrangemang. Vi har ett stort utbud av stimulerande aktiviteter och ni sover i en historisk miljö. Vi har arenan och idéerna, du väljer och kombinerar!

BRÖLLOP & FEST
I Sala Silvergruva kan ni viga er eller ha en härlig fest i en närmast magisk underjordisk miljö omgiven av branta, vackra bergväggar som lyses upp av levande ljus. Vår största sal rymmer upp till 110 personer.

ÖVERNATTNING
Vi har 35 bäddar för övernattande fest- och konferensgäster. Vid tillfällen när vi har skolklasser på besök så kan vi ordna med upptill 70 bäddar.

GRUVSVIT
På Ulrica Eleonoras Botten, 155 meter under jord, i slutet av en av de slingrande gruvorterna och omgiven av stora bergsrum och vattenfyllda schakt finner du Gruvsviten! Vår Svit har hamnat på listor världen över som ''ett av världens häftigaste, galnaste och coolaste'' hotellrum. På gruvområdet hittar ni B&B (Bed & Breadfast) STF Sala Silvergruva! Här kan du boka enstaka rum för övernattning eller hela huset om du planerar en fest!

OLIKA EVENEMANG HOS OSS
På vår hemsida kan du ta del av våra aktuella evenmang som tex. marknader, koserter, julbord & visningar...

HÖGHÖJDSBANA
Sala Silvergruva erbjuder en av Sveriges mest spännande höghöjdsbanor. Banan består av flera spännande moment med linbanor, hängbroar och andra utmaningar på hög höjd.
Banan är öppen fr. april till november.

MAT & DRYCK
En middag 155 m under jord blir ett minne för livet. Med berget som kuliss avnjuter ni en vällagad middag i någon av våra varma salar, för grupper om 20-110 personer. Det går även bra att inta middagen i vår mysiga restaurang Konstmästargården ovan jord för 10-80 personer. På vår hemsida ser ni mer om priser och menyer.

Varmt välkomna till oss på Sala Silvergruva!

1-facebookFölj oss på Facebook

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015