Sala Silvergruva

KONTAKTA:

Sala Silvergruva
Drottning Christinas väg
733 36
Sala
  • Västmanlands Län

»Hemsida

0224-67 72 60


Maxkapacitet: 100
Sittande matgäster: 100
Största mötesrum: 100
Antal bäddar: 35

  • INFORMATION
  • KARTA

KONFERENS & EVENT I SALA SILVERGRUVA

För företag och grupper erbjuder vi ett fint och mycket annorlunda set med upplevelser.
Se bara här:

EVENT UNDER JORD
Ta med jobbarkompisarna, vännerna eller släkten på en annorlunda och spännande upplevelse -155 meter ner i Sala Silvergruva! Här kan du boka in gänget både på underjordisk afterwork och en lyxig flerätters gruvmiddag. I samtliga alternativ ingår en guidad gruvvisning, förstås!

MÖTEN & KONFERENS
Vid Sala Silvergruva finns utmärkta möjligheter att konferera bekvämt -mitt i Sveriges historia. I gruvområdet ligger ett 50-tal olika byggnader, varav flera en gång i tiden var tjänstebostäder åt gruvverksamhetens chefer. Idag används några av dem för konferenser och möten.

GUIDADE GRUVVISNINGAR
En äventyrlig vandring ner i berget via de forna gruvdrängarnas orter är en speciell upplevelse. Dessutom kryddas den med guidens intressanta berättelse om hur livet var förr när "Rikets Skattkammare", som Gustav Vasa kallade gruvan, fortfarande var i drift. Flera olika visningsalternativ finns: från 1 timmeupp till hela 4 (!) timmar under jord.

ÖVERNATTNING
I Marketenteriet, som ligger mitt i gruvområdet, finns 33 bäddar för övernattande konferens-och eventgäster. Boendet är inrett helt i vintagestil, för att gästerna ska får den där genuina känslan av "förr i tiden". Huset byggdes i början av 1900-talet för att inkvartera gruvarbetare, något som det aldrig kom till användning för. Marketenteriet är STF-anslutet.

Vi hälsar er varmt välkomna till oss på Sala Silvergruva!
Läs mer och boka på vår hemsida.

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket